Vierailija

isälle, joka ei suostu maksamaan hänelle kuuluvia maksuja.

Tarvitsisin niin oikeusaputoimiston kuin muutakin apua.

Nyt lähinnä henkistä tukea ja keskusteluapua kun lasten isä kiristää henkisesti ja taloudellisesti. Olen yrittänyt sinnitellä sillä pelkään ilmiriitaa. Sen pelossa isä hallinnoi yhä perhettämme. En halua, että erimielisyytemme näkyvät lapsille.

Kommentit (14)

Otat yhteyttä lastenvalvojaan, sieltä kautta neuvotaan eteenpäin. Sovi että kunta maksaa elatusmaksut sinulle ja miehesi kunnalle. Näin turvaat oman asemasi jos miehesi ei maksa elatusmaksuja, silloin hän jää velkaa kunnalle ja he kyllä perivät omansa.. Näin minä tein. = 0 )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perheneuvola, terveyskeskuspsykologi, kunnallinen mielenterveystoimisto, neuvola jne.Palvelujen tarjoajissa on eroja kuntien välillä, ja kuntakohtaista on myöskin se, pääsetkö heti vai et. Jokatapauksessa suurin teko on se, että varaa sen ajan, eikä käytä nyt perusteena sitä, ettei pääse heti vaan viikonpäästä.Jos ongelmat ovat tuota luokkaa, ne eivät ole itsestään poistumassa viikon sisällä...

Tai tänä iltana.

Lasten isä ei ole huolehtinut maksuistaan asuntomme kohdalla, johon hänellä on velkaa.

Isä ei myöskään suostu laittamaan asuntoa myyntiin.Perheneuvolat ei nyt auta.

varmaan joku yksityinen lakimies voi päivystää, laskutus on tosin sen mukaista.Voithan hakeutua aina psykiatrisen sairaalan päivystykseen, mikäli toisentyyppistä asiantuntijaa kaipaat. Siinä ne vaihtoehdot taitaakin tälle illalle olla.

jos olette neuvotteluissa eri mieltä. Tosin olet heikoilla, koska yleensä isät eivät halua tavata lapsiaan...

Maksut on maksettava. Jos ei ole maksaa, niin sitten sosiaalitoimi maksaa minimin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat