Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Esikoisemme menee päivähoitoon ollessaan 11 kk eli syyskuussa. Olen ihan pää pyörällä erilaisten syysvaatteiden kanssa, eli siksi kysyisinkin kokeneemmilta äideiltä, mikä olisi paras syysvaatetus tuon ikäiselle? Haalari, kuravaatteet vai mikä? Tyttö ei vielä kävele, mutta tuskin menee kovin kauaa kun lähtee köpöttelemään.Mietin myös, etten haluaisi ostaa nyt syksyksi mitään kovin kallista, jos ei se kuitenkaan keväällä mahdu enää päälle...Kiitos avusta!Karssuli ja Aino-tyttönen kohta 10kk

Kommentit (3)

Hankkisin tuonikäiselle kosteussuojahaalarin, vaikka ovatkin hiukan hintavampia kuin tavalliset kangashaalarit. Aina kurahousut päällä syyskosteilla on inhottavaa olla. Lassiella on mielestäni edullisemmasta päästä. Tai sitten käytettynä vaikka täältä vauvan kirpputorilta remua tai reimateciä. Kuitenkin vuoden ikäinen istuskelee maassa ja peppu kostuu, vaikka osaisikin kävellä. Lisäksi tarvitsee olla kurahousut kuraisempia kelejä varten. Ja sadetakki ja kurarukkaset. Kuravaatteita saa kirpputoreilta aika edullisesti ja ihan ehjiä. Toivottavasti on vähän apua!

Nythän niitä sai esim. Jesper Juniorista -50%... Reimatecciä ja Jonatania.Alet vetelee viimeisiään, mutta jos äkkiä pääsee käymään niin saattaa tuurilla viellä tuon kosteussuojapuvun löytää...Muuten olen samaa mieltä em. vastaajan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli ehdottomasti kosteussuojahaalari (ei tarvitse olla aina tönkkönä kuriksissa), ja oikein märkiä kelejä varten sitten myös ne kurikset ja sadetakki. Kosteutta pitäviä rukkasia useampi pari, myös lämpimiä että koleilla keleillä ei sormet jäädy. Lämpimät ja vettä pitävät kengät. Meillä meni myös poika aikanaan hoitoon 11 kk ikäisenä syyskuussa, enkä ollut ollenkaan ajatellut kenkien lämpimyyttä. Yhtenä koleana päivänä hakiessani oli varpaat aivan jääkalikkana vuorittomissa ensiaskelkengisssään, kun eihän sen ikäinen tosiaan vielä paljon liiku.Noita kosteussuojapukujahan saa edullisesti myös esim. huuto.netistä tai täältä vauvan kirppikseltä. Eivät tuon ikäisellä vielä edes pahemmin kulu, joten käytetynkin voi saada ihan priimakuntoisena.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat