Vierailija

Meidät on kutsuttu ensi vkl häihin ja nyt tuskailen hääpukeutumisen kanssa. Olen rv 27 ja tuntuu, että juhlava TYYLIKÄS pukeutuminen raskaana on täysin mahdotonta. En ole todellakaan mikään mammajuhlamekkoihminen tyyliin liilaa kiiltävää lurexmekkoa spagettiolkaimilla... Onko liian arkista, jos laitan häihin valkoiset pellavaiset pitkät housut ja sammaleenvihreän suht avonaisen tunikatyyppisen yläosan (ei mallia teltta, vaan vartalonmyötäisempi niin, että jalkapallomasu näyttää kivalta). Lisäksi mustat korkeakorkoiset sandaletit ja musta käsilaukku ja hopeaisia koruja.Kertokaapa tyylitietoiset mielipiteenne, olenko alipukeutunut ja joudunko suuntaamaan mammamekko-ostoksille???

Kommentit (4)

Musta toi on ihan hienon kuulonen! Ihan piristävä vaatetus porukassa lisäksi. Osalla naisista on se iänikuinen kotelomekko joten erotut mukavasti! :DJa mitä tulee raskaana olevan pukeutumiseen niin musta pääasia on siinä että on vaatteet joissa mahtuu oleen ja niissä viihtyy.

Mitään pointtia ei ole lähteä juokseen viimesillään raskaana panikoimassa vaatteittensa perään. Jos sulla on sopivat kivat vaatteet niin menet niissä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat