Vierailija

Katselin sitä viime viikon Maria!-keskusteluohjelmassa. Se nainen on outo! Onko se tosissaan? En tunne ketään toista ihmistä joka olisi ulosanniltaan ja habitukseltaan saman oloinen. Hämmentävää.

Sivut

Kommentit (58)

On nähnyt ja kokenut asioita joita tavismammat näkee telkkarissa ;)

Ei no ihan vakavasti, sydämen sivistystä ja elämänkokemusta löytyy, ja on ihan pätevä työssään. Ei ne tutkinnot kuitenkaan sitä ihmistä tee. Hän on lapsiperheiden asioita ajanut kyllä todella tarmokkaasti.Terv. espoolainen

Tuon kirjoittaja tarkoitti varmaan "snobbailla" tms.Muistan että meillä yläasteella spennailla-sanaa käytettiin merkityksessä kehuskella. Olen Hämeestä.Lainaus:


Spennaillakseen?? Nyt ei taida joku tietää mitä tarkoittaa spennailla :D :D

Aika epäsopivassa tilanteessa käytät sanaa jota et taida tunteakaan..

.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksiköhän tosiaan hymyilee koko ajan? Koittaa ehkä olla söpö tai jotain, mutta vaikuttaa ylimielisyydeltä. On epäkohteliasta olla ylimielinen/hymyillä v-mäisesti, sillä puheilla pitäisi päteä eikä "irvimisellä". Jokainen muistanee BB-läyhääjän joka irvisteli suorassa lähetyksessä, ei ollut kaunista katseltavaa eikä antanut fiksua kuvaa...

Lainaus:

Tsadin slangi ei ole ainoa oikea vaihtoehto täällä Suomen maassa.Tampereella sana spennata tosiaan tarkoittaa just vähän niinku leuhottamista.


eihän siellä nyssemaassa monikaan ruotsia osaa, joten ei ihme, että menee vähän senat sakaisin.

Pitäiskö niiden olla pahasti ristiriidassa keskenään vai, onko se normaalia?Mua ärsyttää siinä Mariassa toi älytön kaksoisnimen käyttö, sehän on eronnut rokkaristaan vuosikausia sitten eikä se avioliitto edes kestänyt niin kauaa, että sukunimestä olis ehtinyt muodostua Marian "tavaramerkki".

...häipyisi sähläämästä kunnallis- ja valtionpolitiikassa. Lausunnot ja aikaansaannokset Espoon kunnallispolitiikassa ovat sitä tasoa.

Lainaus:

Mua ärsyttää siinä Mariassa toi älytön kaksoisnimen käyttö, sehän on eronnut rokkaristaan vuosikausia sitten eikä se avioliitto edes kestänyt niin kauaa, että sukunimestä olis ehtinyt muodostua Marian "tavaramerkki".
(Mäkin luovuin sitten lopulta yhdysnimimietteistäni, kun ajattelin sitä elämää sen nimihirviön kanssa... :) Joten otin sitten lopulta vain miehen nimen, enkä ole katunut.)

Sai hän sentään meille adoptioperheille aikaan sen, että kuntalisää maksetaan sama aika kuin kotihoidontukeakin. Go Maria G-R! :)Lainaus:

...häipyisi sähläämästä kunnallis- ja valtionpolitiikassa. Lausunnot ja aikaansaannokset Espoon kunnallispolitiikassa ovat sitä tasoa.

huutaa pää punaisena ja joutuu sanaharkkaan keskustelukumppaniensa kanssa. Oltava samaa mieltä hänen kanssa tai hermostuuTeennäinen, manipuloiva, epävakaa, hermostunut/hermostuttava

esittää herttaista, ei uppoa.Outo vähintäänki

Jotain kertoo jo lyhyet avioliitot, usein vaihtuvat miehet.

Guzeninasta voi tulla seuraavan hallituksen joku ministeri. Kuvitelkaa sitä tilannetta.Minkähän ministerinsalkun ne hänelle antaa? Valtiovarainministeri? Ja Urpilainen pääministeri. Ei hyvää päivää tätä touhua.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat