Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko vaunuissa paljon eroja? Hinnoissa ainakin tuntuu olevan.

Onko Emmaljunga se " paras" merkki?

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon vaunuja ostaessa?

Me liikumme paljon kävellen ja bussilla. Asumme alueella jossa on paljon mäkiä ja hiekkateitä, onko renkailla eroja?

Vaunuihin pitäisi saada helposti kiinni ja irti seisomalauta joka olisi käytössä välillä, ei koko aikaa. ja vaunuja olisi helppo työntää vaikka seisomalauta olisikin kiinni vaunuissa.

Ehdottakaa mitkä voisin käydä koeajamassa

Kommentit (3)

Me kuljettiin varmaan 4kk aikana katselemassa viidakossa ja miettimässä vaihtoehtoja. Emmaljungat jäivät etusijalle ja ne hankittiin. Ei kannata hätiköidä, katselkaa ap rauhassa ja kokeilkaa ja tentatkaa myyjiä jne....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos on paljon mäkiä niin helpot työntää, painoeroja on. Isot renkaat auttavat kulkua lumessa ja hiekassa. Onko tarkotus viedä koko vaunu sisälle kotiin vai ottaa esim pelkkä koppa mukaan? Miten tarkotus kuljettaa? mahtuvatko autoon? Kuinka on säilytystilaa? onko parempi olla rattaat joissa kantokassi vai duo jossa kova koppa ja ratasistuin?

Meillä emmaljunga duo-systeemi, ja aivan tyytyväisiä ollaan oltu kaikin puolin. Kaikilla merkeillä on ne vannoutuneet käyttäjät ja ne jotka moittivat. Miettikää mikä on se teidän kannaltanne paras ratkaisu. Huomaatte että joka merkin myyjä pitää omiaan parhaina...sekään ei helpota valintaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat