Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ostin reilun kilon kokoisen kalkkunapaistin ja nyt pähkäilen mitä siitä tekisi. Mietin myös että laitanko riisiä ja perunaa ja minkälaisen kastikkeen sen kaveriksi laittaisin. Helppoja vinkkejä kiitos. en tosiaan ole mikään ruuanlaittaja, joten mitään erikoisia höysteitä ei kaapeista kyllä löydy.

Kommentit (1)

Tee paistiin (oletan että kyseessä kokonainen rintafile) viilto, jonne täyte (esim. pestoa, vaaleaa leipää muruina, philadelphia-tuorejuustoa / pehmeää vuohenjuustoa, pippuria, hunajaa, basilikaa). Viilto kiinni. Paistomittari paistiin. Ensiksi vähän kuumemmassa (200 astetta) 10-15 minsaa, sitten noin 125 asteessa kunnes mittarin lämpötila näyttää 70 astetta. Uunista folioon vetäytymään hetkeksi.



Namia on!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat