Vierailija

Ihmetyttää vaan nuo valittajat, Suomen ilmasto nyt vaan on tällainen, ettei aina ole lämmintä.

Sivut

Kommentit (53)

Vierailija:

Lainaus:


koska sellainen sade menee yleensä noin tunnissa ohi ja sitten taas paistaa!Tihuttava sade, joilloin sama sade jatkuu jatkumistaan päiväkaupalla, se se on ikävää.


Hauskaa lähteä vaikka kävelylle kun ensin aurinko paistaa ja lämpöä on yli 20 astetta, sitten yhtäkkiä tulee roima sadekuuro. Pukeako sadevaatteet päälle jo lähtiessä ja hikoilla auringossa, vai ottaako mukaan sadevaatteet kolmelle lapselle sekä itselle, kumppareista lähtien... Tihkusateella on paljon hempompi ulkoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valittaa toki saa, mutta se ei vain tuota säätä paljon muuta!Toivotaan lämmintä ja vähä sateista syksyä ja lämpöisen aurinkoista ensi kesää:)

En muista milloin ois viimeksi ollut näin paska kesä, ja ikää on mulla sentää jo 34-vuotta. Se tietysti lohduttaa että elokuu on vielä edessä, on niitä ollut lämpimiä ja helteisiä elokuita, että jos nyt sitten tänä vuonnakin.

Tammikuun loppupuolelle asti oli lumetonta (Etelä- ja Keski-Suomessa), helmikuussa oli jokunen viikko, jolloin pääsi pulkkamäkeenkin (osan aikaa oli liian kylmä) ja hups, yhtäkkiä muutamassa päivässä kaikki suli pois. Tää on ollut pelkkää syksyä koko vuosi!

olen nauttinut tästä kesästä. Mikä olisi parempi, kuin olla paksuna JUURI nyt? Jos olisin ollut viime kesänä viimeisilläni, olisin varmaan kuollut, koska meinasin kuolla ilman mahaakin. En tykkää kauhean kuumasta.

Vierailija:

Lainaus:


En muista milloin ois viimeksi ollut näin paska kesä, ja ikää on mulla sentää jo 34-vuotta. Se tietysti lohduttaa että elokuu on vielä edessä, on niitä ollut lämpimiä ja helteisiä elokuita, että jos nyt sitten tänä vuonnakin.
Tää on ollut ihan paska kesä ilmojen kannalta. Kesällä pitää olla niin kuuma että, se rupeaa jo ahdistamaan tietyssä vaiheessa, ja sen jakson pitää kestää yhtäjaksoisesti pitkän aikaa.Ihan sama kuin että, talvella on oltava kylmä ja lunta. Joulukaan ei tunnut joululta jos ei oo lunta. Ja perkeleenmoiset pakkaset jossain vaiheessa talvea, ne myös on koettava.Vituttaa kun ei tiedä mikä vuodenaika on menossa.

tykkään vaihtelevasta säästä, en yhtämittaisesta helteestä.Eihän nyt ole koko ajan satanut, vaan välilä on ollut aurinkoista, ja välillä sateista.

Useimmat ihmiset pitävät kuitenkin auringosta ja vaikka niistä helteistä. Pirkanmaalla on ollut näin sateista viimeksi vuonna 1988.Minäkään en pidä kovin kuumasta, on ikävä nukkua jos on liian lämmin. Mutta tämä jatkuva vesisade todellakin haittaa, ei ole lapsillakaan paljon tekemistä ulkona kun aina sataa.

On ollut aurinkoisia päiviä ja sadepäiviä, mutta enimmäkseen sateetkin ovat olleet vain kuuroja. Ja lämmintäkin on ollut, vaikka on satanut. T-paidalla on tarennut koko kesän paitsi tänään.14:lle: Aika jännä juttu, että noin 100 - 150 kilometrin päässä Pirkanmaalta, Jyväskylän seudulla, oli kesä 1988 oikea hellekesä, ja vettä tuli todella vähän. Muistan, kun esikoista imetin, että toivoin virkistäviä kesäsateita, joita tuli sitten vasta kesän jälkeen.

tottakai, eihän siinä mitään ihmeellistä ole, en tajua miksi tuollaista edes nyt ihmetellään jossain lehdessä... Luonnollistahan se on, ihmisillä on odotukset lomalleen, ja lomat on yleensä heinäkuussa, ja sit kun vaan sataa ja sataa niin ei ihme että masentuu. Sit pitäisi taas virkeänä jaksaa " rentouttavan" loman jälkeen... Joopa joo. Onpa rentouttavaa käkkiä jossain mökissä kumisaappaat jalassa...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat