Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eksyin vierailemaan tällekin puolelle jos joku osais auttaa:)Eli löytyiskö konstia millä banaani tahrat lähtee vaatteista. Nyt kun neiti on alkanut itse syömään käsillä, niin tahroja on aika monessa vaatteessa jo, mut hankalimmaks on tähän mennessä koitunu tuo banaani!-nani ja neiti 8kk

Kommentit (1)


Olen saanut kaikki pahat tahrat vaatteista pois saippisaippualla, myös banaanin, sekä porkkanan ym ikilian!Itselläni on palana, sitä löytyy myös nestenäisenä.

Palasaippuaa olen hinkannut melkein-tuoreelle kostutetulle tahralle (en siis heti ole alkanut pyykille kun vaate tahraantuu, vaan illan päätteksi, mutta ennen pesua, kertaalleen pesty tahra lähtee huonommin). Hiukan olen hinkannut ja vaahdottanut. Jäten saippisaippuan muhimaan noin tunniksi ja sitten pesukoneeseen pesuun, ilman mitään huuhteluita ihan normaalin pyykinpesuaineen kanssa.Näin siis olen saanut meillä vaikeat tahrat hoidettua ja vaaleita vaatteita myös lapsilla uskallan käyttää!Sappisaippuaa myydään ekokaupoissa mm ruohonjuuressa. Sitä löytyy myös monista nettikaupoista esim kestovaippakaupoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat