Käyttöohjeessa lukee paras paikka säilyttää lihaa, oli muistaakseni meidän kaapissa vähän yli keskikohdan. Meillä tuo kaappi on harvoin käytössä (siis on ns. varakaappi), joten aina tarkistan asian ennen kuin laitan sen päälle.
Jos se on 6kk vanha kaappi niin kai ohje on vielä tallessa?!
tulee laitettua aina kaikki laput eri paikkoihin, sitten niitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa ;)
Missä sä säilytät niitä lihoja, et kai vaan alakaapissa. Meillä säilytetään alakaapissa perunoita, salaatit, tomaatit, kurkut, porkkanat, mehut, sipulit tms. mitkä eivät tarvitse jääkaappikylmyyttä
Missä sä säilytät niitä lihoja, et kai vaan alakaapissa. Meillä säilytetään alakaapissa perunoita, salaatit, tomaatit, kurkut, porkkanat, mehut, sipulit tms. mitkä eivät tarvitse jääkaappikylmyyttä
Käyttöohjeessa lukee paras paikka säilyttää lihaa, oli muistaakseni meidän kaapissa vähän yli keskikohdan. Meillä tuo kaappi on harvoin käytössä (siis on ns. varakaappi), joten aina tarkistan asian ennen kuin laitan sen päälle.
Jos se on 6kk vanha kaappi niin kai ohje on vielä tallessa?!
siellä on +5 ja säilytän lihoja siinä keskivaiheilla mihin ne parhaiten mahtuu. Aiemmin ne säilykin kun laitoin asteiksi +4 mutta mies haluaa että siellä on +5 joten taidan sitten siirtyä jauheliharuokiin jotka kyllä säilyvät pakkasessa ;) Saapa nähdä miehen ilmeen kun jo 7. päivää tarjoan jauhelihaa :D
Vierailija:
tulee laitettua aina kaikki laput eri paikkoihin, sitten niitä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa ;)
ap
Missä sä säilytät niitä lihoja, et kai vaan alakaapissa. Meillä säilytetään alakaapissa perunoita, salaatit, tomaatit, kurkut, porkkanat, mehut, sipulit tms. mitkä eivät tarvitse jääkaappikylmyyttä
joten luulisi vielä toimivan...
ap
Meillä on siis tuollainen kaksiovinen versio.
joten varmaan se +5 pitää paikkaansa. Jos olisi tuo +16 sehän olisi lämmintä.
ap
pitääpä perehtyä siihen kunhan löytää sen ;)
ap
Vierailija:
Tuli pienoinen kirjoitusvirhe
kaappi ole rikki? Meillä näytti 5:ttä astetta ja todellinen lämpötila oli 16.
Käyttöohjeessa lukee paras paikka säilyttää lihaa, oli muistaakseni meidän kaapissa vähän yli keskikohdan. Meillä tuo kaappi on harvoin käytössä (siis on ns. varakaappi), joten aina tarkistan asian ennen kuin laitan sen päälle.
Jos se on 6kk vanha kaappi niin kai ohje on vielä tallessa?!
Liha säilyy parhaiten siinä toiseksi tai kolmennksi ylimmällä hyllyllä.
siellä on +5 ja säilytän lihoja siinä keskivaiheilla mihin ne parhaiten mahtuu. Aiemmin ne säilykin kun laitoin asteiksi +4 mutta mies haluaa että siellä on +5 joten taidan sitten siirtyä jauheliharuokiin jotka kyllä säilyvät pakkasessa ;) Saapa nähdä miehen ilmeen kun jo 7. päivää tarjoan jauhelihaa :D
ap
3&8
olen tosiaan pitänyt aika alhaalla...
ap