Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli joku asia mitä haluaisit tehtävän ei toteudu. Ei ne siellä ala muuttamaan tekemisiään tai menemisiään sinun mukaasi. Tai muuten vuosisuunnitelmalla ei tekisi yhtään mitään. Aina voi keskustella erilaisista asioista mutta älä ota kantaa että sinä olet oikeassa ja he väärässä.Ota todella lapset kotiin jos haluat pienillesi erilaisen päivän. Mutta jos tarvitsette hoidon niin siellä on aina toiset ihmiset päättämässä ja vastuussa. Niin ne on koulussakin.Ja kenellekään ei anneta Sovituista säännöistä joustoa. Eli jokainen perhe on samalla viivalla.

on loukkaantunut verisesti siitä että hänen jokin aloitteensa on tyrmätty. Tietää itsekin että oli tyhmä idea mutta aikoo viedä asian eteenpäin koska hänen varpailleen on astuttu. Siihen nyt ainakin viittaa se, ettei täsmennä mistä on kyse. Laastaria itsetunnolle.

Kuitenkin vähän outoa meininkiä - tiuskii vanhemmille, aloitteiden tekijät leimataan ja mustamaalataan selän takana lapsen ryhmän hoitajille, asiallisestakin palautteesta nostetaan kädet pystyyn ja tokaistaan jotain tyyliin "ota sitten lapses kotiin jos ei kelpaa" yms.

Koita mennä kysymään jos johtajalla olisi aikaa keskustella kanssasi kahden asiallisesti. Ja selvitä hyvä nainen asia. Ei kannata alkaa sotaan jos et tunne vastustajaasi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat