Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä on kolme lasta ja parisataa neliötä ei yksinkertaisesti riitä tälle poppoolle, kun vanhemmat tarvitsee omat työhuoneet ja koska haluamme säilyttää ratkaisun erillinen olohuone ja tv-huone/takkahuone. Tarvitsisimme mielellään tilaa n. 300 neliötä ja huoneita 7-8. Valmiista kivitalopaketeista ei kumma kyllä tämän kokoluokan taloja löydy! Arkkitehdin suunnittelemaan taloon meillä ei ihan ole varaa, valmista taloa emme halua ostaa koska onnistuimme kaupunkimme tonttiarpajaisissa saamaan todella ihanteellisen tontin... talo vaan puuttuu!

Kommentit (10)

mitäs sitten kun lapset lentävät pesästä, jäätte puolison kanssa kaksin johonkin 300 neliön hehtaaritaloon, joudutteko sitten myymään unelmanne??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on todella epäekologista asua noin suurissa taloissa. Epäilen, että teiltä löytyy vielä 2 autoa, kesämökki, moottorivene, mottorikelkka jne. Olenko ainoa täällä, joka teki asumisratkaisunsa ym. ajatellen niiden ympäristöystävällisyyttä. Ei ihme, että tämä maapallo ylikuormittuu tällä vauhdilla, ettekö te ajattele ollenkaan tulevaisuutta, millainen tämä maailma on silloin meidän lapsille ja lapsenlapsille.

7h ja keittiö, neliöitä alle 200. Ihan hyvin mahdutaan, lapsia myös 3. ei niitä neliöitä tarvitse olla niin paljon jos ne käyttää järkevästi. Ja, arkkitehdin suunnittelema talo ei tule sen kalliimmaksi kuin pakettikaan kun vaan suunnitteluvaiheessa ei mene överiksi.

jos ei ole varaa arkkitehdin suunnittelemaan niin se on varmaan vaan otettava pienempi. Varmasti perheenne kärsii _suuresti_ jos neliöitä ei ole ' kuin' 200.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat