Vierailija

Kertaakaan ei oo lapset (vielä) nostanu meteliä hoitoon lähtemisestä.

Pari kertaa on menny niin että otan aikaa lapsen kanssa ja jutellaan mitä kivaa hoidossa on ja sillä ollaan selvitty.Tuntuu hyvältä viedä lapsia hoitoon kun ne innoissaan menee sinne!Mutta tulevaisuus jännittää.. Haaveissa olis kolmas lapsi, miten mahtaa käydä kun otan lapset hoidosta ja ollaan kotona. Kerhot ajattelin alottaa isommilla lapsilla, tutuilla on lapsia joita tavataan ahkeraan.

Leikin paljon lapsien kanssa. Riittääkö se pienelle ihmiselle vai onko hoitopaikka autuaaksi tekevä? Ikää lapsilla olisi vauvan syntyessä ehkä 4 ja 6.

Kommentit (3)

Kiva kun lapsesi tykkäävät olla hoidossa :)Mutta... Jos vauva tulee niin lapsillasi on ikää 4 ja 6... Vanhempi on tuolloin eskarissa tai ekaluokalla. Ja tuo 4v, joka on ollut hoidossa, tuskin tahtoo olla vaan kotona. Suosittelen keskimmäiselle puolipäivähoitoa tuolloin, jotta ystävyyssyhteet ei katkea.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Ja tuo 4v, joka on ollut hoidossa, tuskin tahtoo olla vaan kotona. Suosittelen keskimmäiselle puolipäivähoitoa tuolloin, jotta ystävyyssyhteet ei katkea.


Ja riippuu se naapureistakin. Meillä kun ovat naapurin lapset kotona, niin viisivuotias viihtyisi myös hyvin kotosalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat