Seuraa 

Jos siis haluaa lähteä jonnekin, niin minne menette?

- Linnanmäen Sealife on aika kallis (13e/aikuinen, 4-v. -> 9,5e)

- HopLop Jumbon lähellä ja Seikkailupuisto Hakaniemessä tarvitsevat kai aina varauksen

- Eläinmuseo olis kiva, mutta on ollut peruskorjauksessa jo v. 2005 alkaen (!)

- uimahallitMitä muuta keksitte?miettii TiukkisKommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosiaan hain aloituksellani sellaista tekemistä, mitä voi jossain muualla sisätiloissa tehdä. Mutta täysin aiheellista on muistuttaa, että aina ei suinkaan tarvitse lähteä minnekään ja maksaa touhuamisesta, vaan nimenomaan kotona voi kehitellä vaikka mitä! Lapsethan yleensä rakastavat sadeleikkejä, eikä sekään haittaa, jos vähän kastuu, yleensä kaikilta löytyy kaapista vaihtovaatetta. Muovailut, vesivärit, piirtämiset, majan tekemiset ja piiloleikit ovat hauskoja myös!- tiukkis

*Hoplopin tapainen paikka on HopStop kauppakeskus Sellossa Espoon Leppävaarassa. Se ei ole ollut ainakaan oman kokemukseni mukaan täynnä. 3v alkaen ja sukat mukaan. Mutta se on aika kallis: 9e/tunti, 5e/puoli tuntia. Lapsilla on kyllä punaiset posket ja hiki sieltä tullessa.*Lasten teatterit*Kansallismuseo ja sen työpaja*IKEA:n leikkipaikka ja äiti sillä aikaa ostoksille (Vantaan IKEA:lla on isompi leikkipaikka johon pääsevät myös yli 7-vuotiaat, Espoon IKEA:ssa ikäraja on 3-7v).*Myllypurossa on ainakin talvella joku hyvä sisäliikuntapaikka lapsille, joka on auki viikonloppuna aamuisin. En muista tarkemmin.*Heureka

Hoplop ei ainakaan tarvitse mitään ennakkovarausta, eikä käsittääkseni tuo Hakaniemen seikkailupuistokaan.

Kannattaa tosin soittaa sinne Hoploppiin ensin ja kysyä onko miten täyttä, meille kävi viimevkolla niin ettei päästykään heti sisälle kun mentiin vaan jouduimme odottelemaan ½h ajan kunnes tuli seur porukan vuoro.

Se on kyllä mainio paikka lasten purkaa energiaansa:o)

Ainakin Tikkurilan Finnbodyn hohtokeilahalliin voi mennä lasten kanssa keilaamaan. Järjestävät myös lasten synttäreitä siellä.Lapsen heittovuorolle laitetaan pienet laidat radan reunoille, jottei pallo mene ränniin ja yleensä aina joku keila kaatuu ja lapsen mielenkiinto säilyy. Lapsi voi vierittää, heijata tai heittää pallon radalle. Meidän 4-vuotias tykkäsi ainakin kovasti, otti pallon syliin, juoksi pitkältä vauhtia ja heitti pallon radalle.Koko perheen hauskaa yhteistä puuhaa! Suosittelen!

laittaa sadevaatteet päälle ja mennä ulos hyppimään kuralätköihin ihan luvalla, rakentelemaan patoja hiekkalaatikolle, asfaltilla voi laskea kastematoja. Tietty ei kauheessa räntäsateessa ole fiilistä, mutta lämpimällä kesä/syyssateella kolme varttia on jo ihan riittävä aika saada lapset väsyksiin. Sitten kotiin ja keitetään lämmintä kaakaota ja syödään juustovoileipiä. Kotona voi tehdä vaikka majan lakanoista ja päiväpeitoista keittiön pöydän alle ja viettää siellä eväsretken. Itse olen todennut käteväksi ajanvietteeksi Myllyn paras pullataikinan pakkasesta, sitä on lastenkin helppo leipoa. Muovailuvahakin käy paremman puuutteessa.Niin siis jos haluaakin pysyä kotona, nää kyllä varmaan on teillä jo käytössäTerv. Meeri* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat