Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Poikamme on ollut vastahankainen pyöräilyn opetteluun ja nyt vasta tajusimme, että tämän hetkinen pyörähän taitaakin olla todella raskas polkea ja huono sekä sen myötä pyöräilyinto on nollassa.Mikä merkki olisi siis kevyt polkea ja muutenkin laadukas pyörä. Mietin myös että kannattaako ostaa vielä jopa 12" pyörä, kun tämänhetkinen on 16" .Vinkeistä kiitollinen!

Kommentit (6)

meidän vasta 5 v täyttänyt poika polkee Helkama Nappulalla, ja ollaan oltu tyytyväisiä pyörään :)Pyörä on esikoisen (17 v) vanha, mutta vielä aivan passeli pyörä (malli pysynyt iät ja ajat samana), ja käynyt välillä lainassa serkkupojillakin.

Renkaita on uusittu ja satula vaihdettu, ja hyvin kulkee vieläkin ;)

3,5 v pikkuveli saanee Nappulan ensi kesänä, kun silloin 6 v:lle ostetaan isompi fillari.

Me ostimme 3-vuotiaallemme Nappulan viime keväänä,ja heti alkoi pyöräilemään ihan innoissaan,nyt on jopa liimattu satulaan.12" oli selkeästi liian pieni 104 cm pojalle,tuo 16" on juuri hyvä.Ja käyttöikä on pitkä.Laadukas pyörä varmasti,koska me ostimme käytettynä ja on vieläkin kuin uusi,vaikka todella kovassa käytössä.Suosittelen siis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Raati" tuntuu olevan niin yksimielinen, että taidetaan lähteä tuota Nappulaa katsomaan/ostamaan ja toivotaan että pyöräily alkaisi kiinnostaa!

on ainakin ohuemmat renkaat, jolloin polkeminen on kevyempää kuin paksuilla renkailla (tämä tieto pyöräliikkeestä). Opetteluvaiheessa pyörä ei saa olla liian iso, pienempi pyörä on mittasuhteiltaan helpommin hallittava. Neljävuotias on kyllä jo sen verran isokokoinen, että uskoisin 16 tuumaisen olevan juuri passeli.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat