Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Muistan, kun esikoinen oli pieni, kuinka suurta rakkautta tunsin häntä kohtaan. Muistan miettineeni silloin, kuinka voi jotain noin paljon rakastaakaan. No, viimeisen vuoden aikana tyttö on ollut mielestäni lähinnä ärsyttävä ja nakkelee niskojaan kuin mikäkin! Tyttö siis aloittaa syksyllä koulun. Toisaalta kun tyttö illalla menee nukkumaan, tunnen suurta syyllisyyttä, jos paljon on päivän aikana otettu yhteen. Myös jos on isovanhempien kanssa jossain koko päivän, on oikein mukava nähdä kun tulee kotiin. Kuopus täyttää pian 3 ja häntä kohtaan tunteet ok. Ja ei mitään moralisointia kiitos! Rakastan toki kaikesta huolimatta tyttöä, mutta jostain syystä hänen läsnäolonsa usein käy minun hermoon. Osaisiko joku keittiöpsykologi kertoa, mikä mättää??

Kommentit (9)

missään vaiheessa niin eihän niistä koskaan laskisi irti. On siis sekä lapsen että vanhemman irrottautumista toisistaan ja itsenäistymisen harjoittelua. Samaa sitten taas kerrataan muurrosiässä jolloin usein se lopullinen irrottautuminen vanhemmista tapahtuu. Helopttaa siis myös vanhemman irrottautumista lapsesta.

meillä se riivaa 5-vuotiasta esikoista... Lapsi on yksinkertaisesti sietämätön. Lisäksi tosi näppärä ja terävä suustaan, mikä tekee tästä uhmasta paljon epämiellyttävämmän kuin edellisestä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

illalla ei meinaa millään rauhoittua nukkumaan, kun käy edelleen ylikierroksilla. Huoh, pysynköhän täysjärkisenä, jos vielä kauankin jatkuu tämä...AP

Pikkuisesi ei ole enää ihan pieni tyttö, elämänpiiri laajenee ja äiti ei ole enää maailman napa. Sinullakin on varmasti kasvukipuja? Meillä oli tuo ihan sama vaihe juuri kouluun mentäessä, meni ohi n. puolessa vuodessa. Nyt aletaan olla murrosikäisiä, ja nakkelu on alkanut uudestaan. Puutun tosin pieninpäänkin nakkeluun kääntämällä tilanteet toisin päin;) Se yleensä tehoaa teiniin hetkeksi.Tarhasta kouluun siirtyminen on kova juttu, kuljetaan ehkä matkat yksin tai kavereiden kanssa ja ollaan enemmän itsekseen kotona. Lapseesi on iskenyt vapauden huuma;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat