Vierailija

Työmatkakuluja ei ole, vapaa-aikaa ruhtinaallisesti verrattuna moneen muuhun (molemmat opettajia). Hyvät vai huonot tulot mielestäsi?

Kommentit (20)

Lainaerä kuukaudessa 1300 euroa

Sähkölasku 150 euroa

Vakuutusmaksuja n. 350 euroa kuukaudessa (sisältää: 2 liikennevakuutusta, 2 autokaskoa, 3 lapsivakuutusta, henkivakuutus pariturvana, kotivakuutus ok-talolle)

Päivähoitomaksut 433 euroa

Matkakuluja (bensaa ja junaliput) 400 euroaLisäksi kaikki normaalit TV-lupa, kiinteistövero, jätemaksut, vesimaksut, RUOKA, harrastukset... Unohdin varmaan vaikka mitä.Ei riittäisi 1900 euroa sitten millään ei. 4500 euroakin tekee joskus tiukkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me emme pidä meitäkään huonotuloisina, vaikka 7 henkinen perhe ja tulot ovat 2500e/kk. joten siksi mielestäni on erittäin hyvät tulot.

[quote]

Vakuutusmaksuja n. 350 euroa kuukaudessa (sisältää: 2 liikennevakuutusta, 2 autokaskoa, 3 lapsivakuutusta, henkivakuutus pariturvana, kotivakuutus ok-talolle)Miten teillä voi olla 350 e/kk, meillä samanverran vakuutuksia ja noin 470 e/3 kk!!!!

Meillä minä ja mies saadaan bruttona yhteensä yhtä paljon kuin kysyjäperheessä yksi puoliso ansaitsee. Ja meillä kolme lasta (+oma talo). Eikä ole ollut tunnetta pienituloisuudesta. Mutta näköjään meidän pitäis tuntea suoranaista köyhyyttä, ja kovastikin, jos kerran kysyjän perheessä ollaan suurimman osan mielestä "todella pienituloisia" !! :O

ja käteen jää hikiseen 4500€. Ja tuossa on siis jo paljon lainan korkovähennyksiä sekä työmatkakuluja. Meillä myös kaksi lasta.Emme mielestäni TODELLAKAAN ole mitään hyvätuloisia, ihan keskikastissa mennään.

asumiskuluja ja vielä liuta lapsia.

Minun tuloni ovat noin 1500€-1600€ netto, asumiskulut 300€/kk siihen kuuluu vesi ja sähkö, vakuutukset noin 50€/kk jne. Kuitenkin harkitsen tarkkaan voinko mennä ja ostaa 10 000€ auton, johon joudun ottamaan lainaa 8000€. Autoa tarvitsen joka päivä.

Hyvä tuloinen.

Oikeasti monellekkaan perheelle ei jää nettona edes 3000e/kk, mutta tänne tullaan elvistelemähän. Kuitenkin eletään niin, että sitä rahaa olisi enemmänkin kuin 3000e/kk käytettävissä. Tulokset taas alkavat näkyä. Ei pystytä selviytymään lainoista ja muista veloista. Haetaan neuvoja kuinka saada ilmaseksi ruokaa....

Käteen jää nelihenkisellä perheellä verojen jälkeen joku 1900 euroa ja siitä elätetään vielä hevonenkin... Mutta mukavasti pärjäillään, ei oo tarpeellisista asioista puutetta. Mihin te tungette kaikki ne rahanne???

Suomalaisten keskiarvopalkka on muistaakseni noin 2500€ ( ehkä jo noussut 2700€) jolloin keskiarvopariskunta tienaisi reilu 5000-5400€/kk BRUTTONA.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat