Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hankintalistalla on trimmeri uuden kodin kunniaksi, joten millaisia kokemuksia teiltä löytyy? Onko akku- vai johtokäyttöinen parempi, mitä muuta kannattaisi ottaa huomioon? Trimmattavaa ko.tontilla on, umpeenkasvaneiden puskien sisällä on aarteita, kunhan vaan saa pitkän heinikon pois, tonttia kuitenkin reilut 1500 neliötä ja sieltä löytyy paljon pensaita, kukkapenkkejä, puunaluksia yms.

Kommentit (3)

meillä tosin on ihan raivaussaha mihin saa tarvittaessa sitten siiman lisäksi vaihdettua kunnon terät niin menee pienet pajukot ja muutkin kumoon. Tavallisella trimmerillä kokeilin ensin meidän heinikkoa missä oli esim Timoteitä niin siimat oli irti minuutin välein, tosiaan sellanen lienee tarkoitettu pienien rivaripihojen nurmikon reunojen siistimiseen. Jos oikeasti jotain pitää raivatakin ja pitää siistinä isommassa pihassa niin sitten kunnollinen vekotin kannattaa hankkia. Meidän kone taisi maksaa jotain 350 mutta on ollut kyllä hintansa väärti.- Sanna


Meille hankittiin trimmeri (viimein) tänä keväänä ja jonkin verran punnitsimme akkukäyttöisen ja polttomoottorivehkeen välillä mutta lopulta valinta oli itsestäänselvästi polttomoottorilaite.Sähkökäyttöisen laitteen pitää olla piuhan päässä koko ajan eli jos teillä on tuonkin kokoinen tontti niin joutuisit veivaamaan jatkojohtojen kanssa ja se voisi käydä aika hankalaksi. Sähkövehkeet lienevät tarkoitettu lähinnä tuollaisten rivitalopihojen ym. hoitoon.Akkukäyttöisten akut näyttävät kuluvan tyhjiin aika nopeasti. Naapurilla on akkukäyttöinen vehje ja homma näyttää epätoivoiselta kun aina tehdään 10 minuuttia töitä ja sen jälkeen ladataan pari tuntia. Lisäksi mieheni kuuli kauppakierroksellaan laitetta etsiessään niin monen asiakkaan valituksia akkukäyttöisistä trimmereistä että ei halunnut lopulta edes testata niitä. Myyjien kommenteista päätellen oli kuulostanut siltä että akkukäyttöiset ovat lähinnä yhden kukkapenkin siistimiseen tarkoitettuja mutta enempää ei voi vaatia...Polttomoottorikäyttöisen hyvä puoli on että sillä pääsee minne vaan ilman että piuha rajoittaa ja jos bensa loppuu niin voi tankata lisää. Huono puoli on se, että laite painaa vähän enemmän kuin akku- tai sähkökäyttöinen trimmeri.

Sitten juuri trimmerin hankkineena kehottaisin investoimaan laitteeseen jossa on lyhennys / pidennysmahdollisuus varressa. Meidän trimmeri on meille vähän liian pitkä ja on aika hankalaa ja kuluttavaa tehdä sillä pitkään hommia. Harmittaa, koska säädettävä laite olisi maksanut vain parikymppiä enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mökillä yksi akkukäyttöinen (rivarissa asuessa taloyhtiölläkin oli) ja siinä ei tosiaan akku kauaa kestä, eikä sillä edes saa mitään isompaa nurin. Kevyt kyllä oli.

Kotona vanhemmilta yli jäänyt sähkötrimmeri. Siinä kyllä puhtia piisaa, mutta ne piuhat raivostuttaa! Kun on sekin vaara, että rikkoo piuhan siimalla, jos se osuu tielle.

Mökillä yks bensakäyttönen (liekö trimmeri vai ihan raivaussaha). Sil menee kaikki nurin, haittana just se et painaa melkoisesti, mutta siinä on valjaat, jotka helpottaa asiaa.

Yks mahis tietty, että käyt aluksi vuokraamassa järeän bensavehkeen; kunhan saat pahimmat viidakot nurin, niin jatkossa pärjää pienemmälläkin vehkeellä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat