Seuraa 

Mistä voisi löytää Oulun seudulta värikkäät kuravaatteet pojalle. Kuten limenvihreät tai keltaiset...?

En millään haluaisi ostaa mitään ankeita sinisiä tms. :/

Kommentit (5)

saa Didricksson merkkisiä laadukkaita kuravaatteita, joissa toisena värinä on on tosin tumman sininen, mutta toisena esim. kirkkaan keltainen. Myös aniliinin punainen on, ei ehkä pojalle sopiva ;). muistaakseni on jokin kolmaskin väri, mutta kun itse etsin tytölle vaatteita, niin en niin kiinnittänyt huomiota. Näissä on myös tosi hyvät heijastimet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten olisi turkoosi?? Ostin pojallemme keväällä Lindexistä turkoosinväriset kurahaalarit. Kävin myös tuolloin Seppälässä etsiskelemässä kurahaalaria ja siellä taisi silloin olla turkoosia ja limeä. Asun kyllä etelä-suomessa, mutta kannattaa käydä ainakin noissa liikkeeissä, eikähän sielläkin samanlainen valikoima suurinpiirtein ole.

Hmm, mikä kuvaus... mutta etola.netistä saa kuvan. :) Tosin myymälöitä taitaa olla vain melko etelässä.



Jesper Juniorihan myy Abekon kuravaatteita, ja niillä on vähän vaaleampaa sinistä valikoimassa. Minusta se on kiva sävy - ei nyt niin kirkas tai raikas, muttei se ikuinen tummansininenkään sentään.

Pojan lempiväri on oranssi, joten pitihän sitä saada oranssit kuravermeet ;o). Poika siis inhoaa kurahousuja yli kaiken, että josko tämä nyt olisi vähän helpompaa kun on mieluisan väriset housut.



Toivossa on hyvä elää!



H&M:n kuvastossa oli myös jotain vähän muita värejä kuin markettien Rukan punaiset ja siniset. Toisaalta Rukallakin oli pari kautta sitten herkulliset omenanvihreät kuravaatteet, eivät vaan taida enää sitä väriä valmistaa :-(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat