Vierailija

Syömme siis lounaaksi liharuoan. Välipalaksi jogurttia, hedelmiä, muroja, mysliä tms. Joskus lettuja. Päivälliseksi tekisin mieluiten velliä tai puuroa ja lisäksi leipää ja leikkeleitä ja juustoa. Onko tämä ok korvaamaan aterian? Lapset 3v. ja 7v.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maitopuurossa on proteiinia. Se on ihan hyvä ruoka, lisukkeena vaikka marjoja. Kuinkahan moni näidenkin arvostelijoiden lapsista saa iltaruuaksi kaupan eineksiä tai muuta vastaavaa.Teidän ruokavalio kuulostaa hyvältä. Johan siellä lounaalla oli lihaa / kalaa.

Toki saavat vielä iltapalan. Vaihdellen esim. karjalanpiirakkaa, leipää, juustoa, kananmunaa, muroja... En tietenkään puuropäivillispäivinä tarjoa aamulla ja illalla enää puuroa :/ Puuron lisänä syövät paljon esim. marjoja ja hedelmiä.

Ja ajatelkaas av-mammat, meillä ei lomalla tai viikonloppuisin syödä kuin yksi lämmin ruoka! Katsokaas, kun jokainen voi elää elämäänsä eikä joka suositusta tarvitse noudattaa!

meillä samanikäiset lapset syövät kyllä 2 lämmintä ateriaa päivässä ja lisäksi puuroa, joko aamu- tai iltapalana tai molempina. poikkeuksena puuropäivät, jolloin on pääruokana uunipuuroa ja lisukkeita. silloin laitan aamu- ja iltapaloiksi jotain muuta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat