Vierailija

Kommentit (29)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olen itse ollut ruumiinavauksessa, ja todellakaan silmiä tai kieltä ei revitä irti. Sisäelimet tutkitaan ja laitetaan takaisin. Silmät ja suu nyt ovat ihan aina vainajalla kuopalla, onhan hän kuollut.

Ja ruumiinavaus on ihan normaali toimenpide kun kuolinsyytä tutkitaan joten miksi sitä päivittelette. Ne patologit tekee sitä työtä päivittäin.

Se pistetttiin ihan pieniin palasiin.

Se kieli/henkitorvi ja alapää tonkiminen/leikkaus inhotti kaikkein eniten.Sekin on joskus ollut hyvännäköinen nuori nainen, vähintään yhden lapsen äiti.

Sitten leikeltyä mössöä.. :((

tulevat mukaan kieli, kilpirauhanen, kurkunpää, ruokatorvi, henkitorvi, keuhkot keuhkoputkineeenja valtimoineen, sydän sydänpussissaan ja suurin osa aorttaa, kaikki siis kiinni toisissaan.

muistan, että hänellä silmäluomet kuopalla, kun silmät oli revitty pois, ja kallon sahauksen jälki näkyi otsan ihon läpi selvästi, suu oli hieman avoinna ja se oli vain syvä onkalo, ei ollut kieltä enää. Vartalo oli valkoisen vaatteen alla ihan muodottoman näköinen.. :(Se oli lohdutonta katsottavaa, mieluummin olisin suonut hänen menevän hautaan kokonaisena, arvokkaasto oman itsensä näköisenä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat