Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsen päivähoitaja on tällainen ihminen ja koen ne haku- ja viemistilanteet tosi alistavina ja vaikeina, kun hoitaja tunkee ja tunkee, vaikka liikun pois.

Lapsi pitää tosi paljon hoitajasta, mutta minun mittani alkaa täyttyä ja ajattelin anoa toista hoitopaikkaa.

Perusteena se, että tämä antoi vahingossa ruokaa, jolle lapsi on allerginen (tämä on oikeasti totta, en aio valehdella).

Kommentit (12)

sairasta jos kokee olonsa alistetuksi jos toinen ihminen on puolen metrin päässä. Miten voit olla lentokoneessa? Onko sut raiskattu pienenä tms?

Sinuna kyllä lähtisin selvittämään syyn alkuperää kuin rikkomaan lapsen hyvän hoitosuhteen.

Mä menisin sun tilanteessa johkin terapiaan, hypnoterapiaan ykkösvaihtoehtona. Sulla voi löytyä jotain pattitilanteita tunnemuististas, jotka ois hyvä saada purettu, kosak sitten rupeaa yleinenkin vointoi kohentua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hänellä myös henki haisee, joten keskustelut ovat todella tukalia. Suurin osa ihmisistä ei todellakaan tee moista, joten oudompia kai ovat ne tunkijat kuin reviiristään kiinni pitävät, ainakin täällä Suomessa.Mutta ei tuollaisten asioiden takia kannattaisi hoitopaikkaa vaihtaa, jos tilanne on muuten OK.

jos sun lapsi tykkää hoitotädistä niin eikö se ole tärkeintä? mitä jos siellä uudessa paikassa sulla tai lapsellas natsaa vielä huonommin tädin kanssa?

Ainakaan jos vastaavaa ei tapahdu jatkuvasti useiden ihmisten kanssa. Sillä hoitajalla vaan on ärsyttävä tapa tunkeutua toisten reviirille, en tykkää semmoisesta itsekään. Enkä lähtisi vaihtamaan hoitopaikkaa, eiköhän ne muista paremmin katsoa ne ruoat kun kerran on vahinko tapahtunut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat