Vierailija

kuinka paljon lapsesi katsoo päivän aikana telkkaria/videoita/dvd:itä?

Lapsien iät?

Kommentit (15)

näin kesäaikaan eivät katso edes joka päivä. sadepäivinä kattovat ehkä yhden videon/dvd:n.syksy/talviaikaan katotaan kakkosen lastenohjelmat. esikoinen tykkää myös katsoa lauantaisin avaran luonnon, mutta sekin jää yleensä kesken kun mennään saunaan. keskimmäinen ei katso edes lastenohjelmia jossei isosisko ole kotona, ei oikein vielä jaksa keskittyä.pienin jyrsii kaukosäädintä, mutta yleensä selkö telkkariin päin. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Dvd:ltä kuuntelee Titi- nallea, mutta ei välttämättä tuijota sitä vaan puuhaa samalla muuta. Ikää hänellä 5 vuotta.Ei olla mitenkään kielletty katsomasta. Ei vain välitä. Mä olin pienenä samanlainen.

Ja sit se vielä että ne saattaa katsella vaikka 3 Star Wars-elokuvaa päivässä putkeen.. Varsinkin tää nuorempi. Ei ne mitään piirrettyjä vahtaa juurikaan.

4 kuulostaa ihan mieheni äidiltä. No, telkkarin avulla onnistui kasvattamaan sosiaalisesti täysin onnettoman ihmisen, joka inhoaa liikuntaa ja istuu nykyisinkin kaikki päivät joko tietokoneella tai telkkarin edessä.2:n lastenohjelmat eli n. 50 min. Isompi katsoo lisäksi luontodokumentteja tms. pari kertaa viikossa.

Viikonloppuisin Galaxi, eli tunti päivässä. Joskus elokuvia DVD:ltä. Ehkä keskimäärin jos kaikki laskee niin 1 - 1,5 h / päivä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat