Vierailija

Missä säilytätte vieraspatjanne? Toivon innovatiivisia ideoita ;) Vaatehuonetta ei siis ole, eikä tietenkään vierashuonetta.Kommentit (21)

kaksi patjaa seinän ja komerojen välissä, siinä on sellainen rako johon ne mahtuu kivasti, kolmas taas säilytetään siellä komerojen päällä pitkin pituuttaan. RUllapatjathan olis käteviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

asutaan siis kerrostalossa.Edellisessä asunnossa säilytettiin toisen makuuhuoneen kaappien päällä jonne mahtuivat hyvin - ei mikään kaunis näky.Yhtenä vaihtoehtona voisi ajatella saunaa, nostaisi pois siksi aikaa kun sauna on päällä.Kieltämättä kiusallinen ongelma

Se kaksiosainen on paljon parempi kun matala yksiosainen. Meille tulee se (jyskin?) korkea malli jossa on hyvä nukkua. ei tule lattia vastaan vaikka testattu on 150kg nukkujalla.

Itte oon ajatellu että verannalle rakennetaan takkapuille iso arkku, sen päälle mahtuisi istuimia mutta NYT sain ahaa -elämyksen! Mää laitan siihen pinottain patjoja! Joo, näin teen. Ne toimii istuimena ja näyttää hauskalta. Mistäköhän sais jotain vanhoja, muhkuraisia patjoja? :D Vaikka 5 patjaa siihen odottamaan. Kyllä!

Vierailija:

Lainaus:


Nykyään meillä on ilmalla täytettävä vieraspatja, suosittelen.
Olen harkinnut ilmapatjaa. Voikohan siinä mukavasti nukkua se satakiloinen appiukkokin? :)

Meillä on tällähetkellä ritsi joka kasataan ja nostetaan kellariin. Tulossa on ilmasänky joka menee pussiin tyhjänä ja vaikka komeron nurkkaan.

Niitä tavispatjoja ei sais mihinkään.

Meidän ilmapatjasta ei ole koskaan valitettu ja itsekin olemme siinä tyytyväisinä nukkuneet. Ilman määrää voi säädellä oman maun ja tarpeiden mukaan. Mielestäni päihittää kevyesti ohuet vaahtomuovipatjat, mutta omaan kustomoituun luksussänkyyn tottuneelle voi olla kauhistuttava kokemus.

Kiitos vastauksistanne :)Meillä käy yövieraita paljon, ainakin kerran kuussa joku on viikonlopun yli. Joten vieraspatjat ovat välttämättömiä kapistuksia. Taidan kokeilla jotain ilmapatjaa ja tehdä sitten peliliikkeitä noiden tavispatjojen kanssa. Tällä hetkellä ne ovat pikkuruisessa työhuoneessa seinää vasten ahdistettuina. Näky on karmea ja pölyäkin keräävät.

Kaunis kangas, johon ommeltu kuminauha. Vieraiden tullessa taulukangas irti ja käytön jälkeen taas seinälle. Toimii myös ääneneristäjänä.

meillä on molemmat, lapsivieraista on jännää (en ymmärrä miksi) nukkua ilmapatjalla. vierashuoneessa on myös vuodesohva, mut kuulemma toi patja on vieraistakin parempi. ja on ollut kaiken kokoisia ja painoisia nukkujia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat