Vierailija

Tietääkö kukaan? Teen siis töitä 4 täyttä päivää viikossa ja palkka myös 4/5 kuukausipalkasta. Olen jäämässä toisesta lapsesta äitiyslomalle ja mietin mikä palkkani tulee olemaan kun minulla on oikeus saada äitiyslomalta 3 ensimmäistä kuukautta palkka eli, tarkoittaako se täyttä kuukausipalkkaa vai sitä palkaa jota on saanut kuukaudet ennen äitiyslomaa eli tässä tapauksessa 4/5 osaa palkkaa? Olisiko kannattanut tehdä täysiä kuukausia ennen äitiyslomaa ja jos niin kauanko vai mitenköhän tämä menee? Auttakaa viisaammat, liitossa henkilö jolta asiaa kysyin ei tiennyt ja nyt en malta selvittelyä odottaa :(

Kommentit (7)

äitiyslomani alkamista eli ehdin olemaan pari täyttä kuukautta joten saan täyden palkan äitiyslomani ekoilta kuukausilta, vai? Mutta jos anoisinkin osittaista hoitovapaata juuri siihen asti kunnes äitiyslomani alkaa niin onko silloin sama juttu, täysi palkka? Vai 4/5? t.ap

Ilman muuta sun olisi kannattanut tehdä täyttä työaikaa viimeiset 6 kuukautta. Ansioissa huomioidaan tietysti vain saadut tulot, eli sinulla 80 % työajasta maksettu palkka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos anomasi aika osuu palkalliseen äitiysvapaaseen niin saat sen mukaan mitä olet anomut eli et täyttä palkkaa. Jos taas jäät äitiysvapaalle niin että jos olisit jatkanut töissä kokoaikaisena niin saat normaalin palkan.

saa kokoaikaisen palkan jos on älynnyt olla hakematta osittaista hoitovapaata vain siihen asti kun äitiysvapaa alkaa. Tällöin saa sen palkan mitä saisi jos olisi kokoaikaisessa työssä.

3.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat