Seuraa 

saa taas ekat äitiyslomakuukaudet palkaa? Eli jos on nyt hoitovapaalla ja menee töihin välissä, kuinka kauan pitää olla että saa samat edut? Vaihtelee varmaan aloittain tai työpaikoittain, kuten sekin kuinka monta palkkaa maksetaan... Kokemuksia?!

Kommentit (3)

3kk palkan saa jos:- äitiysloma päättyy edellisenä päivänä mistä hoitovapaa alkaa (esim. äitiysloma loppuu 14.9. ja hoitovapaa alkaa 15.9, ei päivääkään välissä töissä)- takana pidempi (en tiedä miten pitkä) vakituinen työsuhde, niin voi olla vain päivän tai kuukauden töissä (ei siis tarvitse puolta vuotta)

3kk palkkaa ei saa jos:- edellinen hoitovapaa menee uuden äitiysloman päälle- on määräaikaisessa työsuhteessa (tästä en ole ihan 100% varma koska asia ei minua koske, mutta näin ymmärsin)

meillä riittää että on yksi päivä välissä että ei ole hoitovapaalla.

Esim. 12.3 loppuu hoitovapaa

13.3 on töissä (käytännössä voi olla vaikka vuosilomalla tuon

päivän, ei tarvitse siis fyysisesti olla töissä)

14.3 alkaa äitiyslomaNäin meillä saa kolmelta ekalta äitiysloma kuukaudelta palkan, sit alkaa loppu äitiyslomaks äitiyslomaraha. Palkan menettää jos on ilmoittanut olevansa hoitovapaalla ja äitiysloma alkaa päällekkäin ilmoitetun hoitovapaan kanssa. Siksi minäkin ilmoitan hoitovapaasta vain pienissä pätkissä:) Kaikki työnantajat ei tätä tietty hyväksy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän TES:ssa työsuhteen on pitänyt olla voimassa 6 kk ennen äitiysloman alkamista. Tämä on aika yleinen aikaraja. Ei kai sun tapauksessa ole merkitystä, kauanko oot fyysisesti työpaikalla, kun kerran työsuhde joka tapauksessa on kestänyt yli 6 kk.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat