Seuraa 

Hei. Meidän 5-vuotiaalla ollut nyt 4 kk paha ummetus ja monenlaisia konsteja on kokeiltu. Duphalac ei oikein toimi, visiblin lyö suolen ihan tukkoon, eikä microlaxejakaan voi ihan tolkuttomasti käyttää (tämän 4kk aikana jouduttu laittaa ruiske 8krt). Nyt saimme reseptin Laxoberon-tipoista ja lääkäri sanoi että voisimme käyttää sitä pari viikkoa... nyt olen ihan ymmälläni mitäs sen jälkeen kun pari viikkoa on kulunut. Kuinka pitkään olette muut ko lääkettä käyttäneet ja minkälaisella annostuksella? Eilen illalla annoimme eka kerran 6 tippaa ja kakka tuli hyvin aamupäivällä. Odotamme kutsua lastenpolille jatkotutkimuksiin, tod. näk. on tähystys edessä. pelkään vaan pahoin että saattaa kulua enemmän kuin pari viikkoa ennekuin polille päästään, eli nyt huolettaa miten pärjäämme siihen asti.

Mielelläni kuulen muutenkin kokemuksia tämän ikäisen ummetuksesta ja etenkin niitä konsteja, mitkä teillä ovat toimineet!

Kiitollisena Koiruus

Kommentit (7)

Meillä oli aikanaan tytöllä Laxoberon tipat reilusti yli puoli vuotta. Aloitettiin suurella annoksella, jota sitten asteittain vähennettiin. Lääkärissä kävimme aina silloin kontrollikäynneillä. Lääkärinä oli todella hyvä lasten suolistosairauksiin erikoistunut kirurgi.

Kaverin tytöllä auttoi kaikkien kokeilujen jälkeen aloe vera gel- juoma. Kaikkia muita mahollisia tuotteita yms kokeilivat, mutta mikään muu ei auttanut kunnolla. Kannattaa kuitenkin katsoa jos aloe veraa ostaa, onko tuotteessa kuinka paljon aloe veraa, mikä lajike ja sisäisesti nautittuna ehdottoman tärkeää on ettei aloiinia ole liikaa (käytetään ulostuslääkeissä yms) =)

Toivottavasti uskaltaudutte kokeilemaan.

Minulta saa tarkempia lisätietoja halutessaan =)

Anselmiina2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että pahan ummetuksen jälkeen lapsen suoli pitää ns. kouluttaa uudestaan...ohjeena oli 2vk säännöllinen mikrolax jonka jälkeen yksi koko vuosi duphalacia tms....eli päivittäinen pitkä hoito!tämä on tullut vanhemman ja kokeneen lastenlääkärin suusta, mutta ilmeisesti ei päde enää joka paikassa....meillä on toiminut, tosin mikrolaxia taidettiin käyttää vain viikko ja sen jälkeen tarpeen vaatiessa(jäi muuten vain pariin kertaan tuo tarve)

meillä nyt laxoberon tipat olleet 3kk jo säänn.käytössä,,6tippaa joka ilta..ne alotettiin huhtikuussa kun 10-vuotiaan pojan suoli tyhjennettiin,,viikon oli osastolla ja 2kertaa päivässä tyhjennettiin vesiperäruiskeella.pojalla ollut vauvasta asti vaikea ummetus,on kokeiltu kaikki,duphalacista ei mitään apua.nyt käytössä movicol-jauheet,2pussia päivässä.nyt suoli toiminut hyvin eikä tuhrimista ole juuri lainkaan.tuhrimista ollut pojalla 6vuotta päivittäin,jpoten voit kuvitella vaivan vaikeuden,kakka ei vaan ole tullut,kerännyt suoleen sitä ja ohivuotona valunut tuhrua.nyt eletään päivä kerrallaan ja iloitaan puhtaista housuista.poika käynyt vaivan takia psykologilla jo 3vuotta,nyt käynnit lopetettu.

jouduttu sairaalassa tyhjentämään, toivottavasti tilanne ei koskaan siihen menekään. On kyllä järkyttävä vaiva tämä ummetus ja rassaa koko perhettä henkisesti. Kiva kuulla että Laxoberonia on käytetty pitkiäkin pätkiä. Tarpeen vaatiessa uskallan siis käyttää sitä pitempään kuin kaksi viikkoa. Saakohan tuota Aloe vera gel- juomaa luontaistuote liikkeistä tms.? Pakko kai sitä on kaikki kokeilla, vaikken yleensä noihin luotakaan... Kävimme kolme viikkoa vyöhyketerapiassakin eikä siitäkään ollut mitään apua.

Meillä käytössä sellaista (ja kaverilla kans), jossa laatusinetti. Ja maku on sellainen, että lapsetki tykkää....ei mitään niitä karpalo, naturell yms jutskia.

Itse myös olen jälleenmyyjänä (kannattaa kun paljon itselle tilaa) ja kerron mielelläni vaikka sähköpostitse tarkemmin, täälä en viitsi " mainostaa"

anselmiina2@luukku.com

ja alkaa jo rassata kun mikän ei auta. Tyttö on 3v ja tuskaa on katsoa toisen vaivoja. Kysysinkin teiltä tuosta laxoberonista: Käykö maitoallergiselle? ja varmaan on reseptilääke? Kuullostaa hyvältä jos annostelu on 6 tippaa. Movicolin juominen kun on aika työlästä, ei meinaa upota... Meillä on ollu tuota aloe vera geliä, mut sekin maistuu niin pahalle, et aika vähän saa menemään kun tyttö alkaa yökkäämään. niitä saa itsenäisiltä jälleenmyyjiltä.Onko kukaan kokeillut homeopatiaa lapsen ummetukseen? Ajattelin seuraavaksi kokeilla sellasta... Kertokaa kokemuksia jos jollaina on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat