Vierailija

Eli lapsi on nyt 1kk ja mulla on ollut tarkoitus käyttää Kantoliinaa. En kuitenkaan ole kovasta treenaamisesta huolimatta saanut vauvaa liinaan ollenkaan. Sitominen ei onnistu alkuunkaan! Itku siinä sitoessa tulee molemmilta eikä homma onnistu. Eri sidontoja on kokeiltu (mm. risti- ja kehtosidontoja). Olenkin nyt käyttänyt kantoreppua liinan sijaan mm. kauppareissuilla ja nukuttamisessa ja vauvan rauhoittelussa. Vauva ei kuitenkaan vietä repussa kerrallaan pitkiä aikoja - max. puolisen tuntia. Haluaisin kuitenkin käyttää liinaa ennemmin kuin reppua, kun ilmeisesti reppu ei ole vauvalle paras vaihtoehto. Vinkkejä helpoimmista sidonnoista ja liinamateriaaleista sekä muista konsteista ottaisin mielelläni vastaan! Kiitos jo etukäteen avustanne!

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tehtyä valmiiksi, sitten vaan heitin lapsen kyytiin ja levitin liinan pepulle ja nostin smokkivyön. Lapsi ei hermostunut koska saattoi köllötellä koko sen ajan kun tein sitä sitomista.

Mutta varmaan aika mielipidejuttu. Kudotun liina hyvä puoli on pitkä käyttöikä, sillä voi kantaa isompaakin lasta. Mutta minulla siis trikooliina, vauva 3kk, liina ollut käytössä TODELLA paljon ja mitään ongelmaa ei ole ollut. Tosin olen opetellut vain yhden sidonnan, kietaisiristi 2 muistaakseni. Se on ollut niin hyvä, ettei ole tarvinnut muita opetella. Sidon ensin liinan ja kun sidonta on valmis, laitan vauvan siihen. Trikoo joustaa, joten se on helppo. Kudotussa pitäisi ehkä jättää vähän tilaa lapselle? En tiedä, kun ei kokemusta. Mutta niitähän on sellaisia tukihenkilöitä, jotka neuvovat liinailussa, mitä jos menisit tapaamaan sellaista?

Sieltä voi löytyä apua sidonnan opetteluun. Tai voit kokeilla myös kantoliina-postituslistalla huhuilla, asuisiko teidän lähellänne ketään kokenutta liinailijaa joka voisi auttaa.Kudottu kantoliina ON hankala aloittelijalle, etenkin jos liinasi on uusi ja kankea. Minkämerkkinen liinasi on? Oletko pessyt sen, ja kuivannut kuivausrummussa, jotta se pehmenisi?

On niin vähän ystävillä lapsia, että sieltä suunnasta ei Kantoliina opastusta saa. Mutta mitenköhän osaisivat neuvolassa opastaa? Onko kokemusta? Asutaan aika pienessä kaupungissa nimittäin. Trikooliina tuntuisi ehkäpä ihan näin maalaisjärjelläkin helpommalta käyttää. Tuon kudotun kanssa sitominen on tosi vaikeaa ja jäykkää. Pitää pohtia tuon Trikoo/rengasliinan hankintaa. Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat