Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis ilvettävää, suutelenkin vain, jos on varmaasti puhdas suu ja hampaat pesty ja langattu huolella. Ja minuakaan ei kielellä lipitetä.

Kommentit (21)

Vierailija:

Lainaus:


Oraaliseksi on taivaallista, vastaanottajana sekä antajana.
Näin on, mutta pepusta tulee kakkaa, en ymmärrä miten kukaan pystyy sekoittamaan sitä osastoa seksiin.Tosin jos en ole juuri ennen käynyt alapesulla, niin en halua että mua nuollaan...


ONNEKSI YSKIKÄÄN miehistä ei oo koskaan edes ehdottanut! Olis meinaan lentäny kun leppäkeihäs!Homot voi ihan rauhassa mun puolesta maida toisiaan anukseen. Kyllä se on homomaista hommaa jollei miehelle vagina ja muut riitä.Suihin otan mielelläni ja mies on AIVAN HULLUNA naimaan tissien väliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

enkä ota, ei voi mitään mutta oksettaa kumpikin. Suihin en voisi ottaa ikinä kirveelläkään.. Se toinen aukko nyt voisi nippanappa mennä.

hygieenisyydestä unohtaa, muuten seksi on tosi huonoa. En voisi kuvitella miettiväni kesken kaiken mitään bakteereja tai likaa. Joskus kun ei hirveesti tee mieli ja miehen penis maistuu oikein pissalle, käy mielessä, että olisi voinut sen jossain vaiheessa pestä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat