Vierailija

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan perusmies, arvostettu jne, mutta vaikuttaa todella syvästi kaikkiin läheisiin ihmissuhteisiinsa ja aiheuttaa paljon surua ja murhetta...

Vainosi miestäni vuosikaudet ja pilasi lapsensa elämän niin, että sen raiteille saattamiseen meni kolmen ihmisen kaikki voimat monen vuoden ajan. Sitä ennen luulin ettei pahoja ihmisiä olekaan vaan kaikki pyrkivät omalla tavallaan hyvään. Hän vei siis myös uskoni ihmisiin ja oikeudenmukaisuuteen pitkäksi ajaksi.

Hyvällä kakkossijalla suhde exään - lasteni isään - jonka kanssa eläminen oli yhtä helvettiä ja josta eroaminen on ollut yhtä helvettiä. Mutta oletan että kun lapset ovat isompia, voin karistaa exän kannoiltani kuin minkä tahansa epämieluisan kuonan... omaa äitiä en valitettavasti kai voi.

Hyvänä kakkosena on taannoinen suhteeni naimisissa olevaan mieheen. En ymmärrä, miten saatoin niin syvästi rakastaa häntä, ja sietää kaiken sen mitä tällaisessa väistämättä tulee. Onneksi lopulta sain jostain voimaa riuhtaista itseni irti, ja nyt seurustelen todella ihanan miehen kanssa, joka on onnistunut jälleen vakuuttamaan minut siitä, että en ole pelkkä kynnysmatto.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat