Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (51)

jo nyt 10-vuotiaana kosmopoliitti. Puhuu kahta kieltä, syö mitä vaan ja osaa arvostaa kotimaata. Ei siinä ole mitään turhaa. Eipähän pelota lähettää sitä maailmalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kotiäidin pelastus (näin ainakin itsellä...) Kun on oikein surkea päivä ja sataa eikä viitsi siksi lähteä ulkoilemaan, laitetaan lapset kärryyn ja hurautetaan bussilla / junalla kivaan kahvilaan kaverin kanssa. Lapset seurustelee keskenään ja syövät omia eväitään sillä aikaa kun me äidit nautitaan ihanat kaukkupalat Capuccinon kera ja jutellaan. Kummasti jaksaa taas pienen tauon jälkeen jatkaa kotihommia ja olla energisempi äiti!

mutta on toki niitäkin päiviä kun koti on niin kaaoksessa (omasta mielestä) ettei tykkää ketään kutsua käymään... Ja kotona ei ole sitä ihanaa monen kakun valikoimaa, josta valita yksi pala jota nautiskella. ;) Se on jotenkin eri juttu siis, vaikka toki käydään myös toistemme luona kahvittelemassa! Sitten jos innostun kotona leipomaan, en jaksa tehdä mitään niin " hienoa" kuin kahvilassa ja päädyn syömään monta palaa leipomusta - toisin kuin kahvilassa, jossa tyytyy siihen yhteen palaan. :)

Leikkelen ja värjään itse, eikä kukaan ole sitä tiennyt. Meinasin lentää peffalleni, kun kuulin nykyisistä kampaamohinnoista kavereiltani....

Itse pidän mölyt mahassani ja mietin hiljaa, etttä paljon helpommin ja nopeammin teen leivän käsin... Ensin sekoitan nopeasti taikinan (vesi, jauhot, oljy, hiiva, suola, mausteet), heitän vuokaan kohoamaan ja uuniin paistumaan.Samoin tulee sämpylät. Anoppi tarjoaa samaa neliönmuotoista köntsää joka kerta, kun käydään. On surkea kokki/leipuri muutenkin.(Sori edellinen, ei ole tarkoitus ilkeillä.)

aiheuttaa vain lisäkuluja niin henkilölle itselleen kuin yhteiskunnallekin terveydenhuoltokuluina ja kadun siivoamiseen käytettyinä rahoina yms.Muita turhia:

-kananmunankeitin

-kännykkäkorut

-jäätelökone

-leipäkone

-popcornikone

...

Vierailija:

Lainaus:


Miksi ostaa jostakin Stockan herkusta, kun saa samaa halvemmalla muualtakin?Ulkona syöminen ja kahviloissa istuminen on toinen turhake. Kun tietää hygieniatason ja " laadun" (käyttävät mahd. halpoja raaka-aineita), on turha syytää rahansa näihin. Parempaa saa, kun itse tekee.Joka tapauksessa lopputulos pöntössä on sitä samaa p**** , söi kallista tai edullisempaa ruokaa.
Yhtään kokkaustaitojasi väheksymättä uskallan väittää, ettet yllä Michelin-tasolle, vaikka oma perheesi makaronilooraasi kehuisikin! Tai sitten sinulle ei vain tarjoudu mahdollisuuksia käydä _oikeasti_ tasokkaissa ravintoloissa.Ja jotenkin tuo kahviloiden poissulkeminen myös särähti korvaan, sillä hyvän kahvin lisäksi kahvilakokemuksen ehdotonta antia on kiireetöömästä tunnelmasta nauttiminen. Jos koko ajan miettii, kuinka omassa kodissa saisi tämän kahvikupposen NIIN paljon halvemmalla,ei tosiaan kannata kahviloissa käydäkään.Jäät elämässä monesta suuresta nautinnosta paitsi :-/-kananmunankeitin

-popcornikone

-tutipullon lämmitin

-suuri osa valmisruoista ( itse tekemällä ei kovin monta minuuttia häviä)

-tuttikuumemittari

-kännykkäkorut yms


Ihan taatusti on kankaat paremman laatuisia. Ei taida sinulla näköjään olla paljoa kokemusta " ns. merkkivaatteista" :)

Vierailija:

Lainaus:


ns. merkkivaatteet

kun samanlaisia saa kymmenesosalla hinnasta, ja sillä pienellä merkillä hihansuussa pitää brassailla????
Jalkahoitaja tekee henkilökohtaisen sopivan mallin ja se maksaakin vain noin 16 euroa. Jos on alkava vaivasenluu kehittymässä, niin kannattaa hankkia heti. Säästyy vaivan pahenemiselta ja kivuilta. Todella mukava käytössä ja sehän tehdään silikonista.

Maksavat maltaita, ja töissä tai kirjastossa voi yleensä lukea helposti ja ilmaiseksi. Varsinkin aikakauslehdet ovat varsinainen turhake!Tupakka on tietenkin maailmakaikkeuden suurin turhake; siihen menee uskomaton määrä rahaa myös sellaisissa perheissä, joissa tuskaillaan tulojen vähyyttä. Kas kun ei köyhillä käy mielessä, että röökistä voisi luopua? (tuskallista se on, tiedän kyllä, itsekin polttelin vuosikaudet).Kaikenlainen merkkikrääsä ja hömppäelektroniikka on turhaa. Asumiseen, kodinhoitoon ja elämiseen riittää välttämättömimmät - muu on pröystäilyä ja turhaa.

ja ajattelepa, jos joka kerta hyvästä ateriasta nauttiessasi miettisit jo, minkälaista paskaa pöntöön hetken päästä plörähtää!! Oi av:n sivistystasoa...

Mutta leipä on nopeammin paistettu. En muutenkaan uskaltaisi jättää sähkökonettä yksin päälle nukkuessa tulipalovaaran vuoksi. (En jätä pesukonettakaan.) Ei korvaa vakuutusyhtiökään.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat