Vierailija

Mitä tehdä?

Kommentit (8)

Hiuksiin hyvä leikkaus ja väri.Ja jos tosiaan haluat tyylikkään uranaisen vaikutelman niin se edellyttää jonkinlaista jakkupukua ja kengiksi mielellään avokkaita. Ja sitten nahkainen laukku, johon mahtuu A4-kokoiset paperit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että asusteisiin kannattaa satsata. laadukkaat kengät ja laukku ovat paikallaan. jos käytät silmälaseja, niillä saa kivasti piristystä ulkonäköön.

Silmässä saa olla pilkettä eli huumorintaju on plussaa, mutta fiksulla tavalla eli ei missään tapauksessa mitään alapäähuumoria koskaan.Kanamaiset touhottajat ja aina naama väärällä olevat pessimistit saavat turhaan odottaa uransa urkenemista.Ulkoisiin seikkoihin pätevät hyvin nuo edellä kuvatut ohjeet. Esim. housupuku on aina varma valinta. Tyylin tulee olla asiallinen, ei pintamuotivirityksiä mutta kuitenkin hienovireisen trendikäs (vaikea selittää... katso vaikka Leena Harkimon tyyliä). Täti/tanttatyyli pois!

Vaatteita ei tarvitse olla paljoa, kunhan ne ovat toisiinsa sopivia, hyvanlaatuisia, sinulle taydellisesti istuvia ja modernisti leikattuja. Asusteilla saat muutettua esim yhden jakkupuvun ilmetta taysin erilaiseksi.Minun neuvoni on se etta hanki yksi jakku ja siihen kuuluvat suorat housut ja hame. Hanki myos hyvanlaatuinen twin set ja kauniisti leikattu tweed jakku. Vareina neutraalit varit jotka sopivat toisiinsa, esim, beessi, musta, tummanharmaa. Varipilkkuina voit kayttaa kirkasta huivia tai kaluspaitaa esim. jakun alla.Kenkia tarvitset yhdet kauniit ballerinat niille paiville kun joudut matkustamaan tai olemaan jaloillasi koko paivan, yhdet maltilliset korkokengat toimistoon ja yhdet talvisaappaat maltillisella korolla. Mustat kay kaikkien kanssa, joten aloita mustista.Laadukas nahkalaukku on must, ei mitaan kangasretkuja tai reppuja. Musta kay taas kaikkien kanssa eika riitele.Syystakiksi hyva kangasulsteri, esim beessi ja talvitakiksi musta villakangastakki. Pitka on varmempi niin kay seka hameiden etta housujen kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat