Vierailija

Eli onko muita, joiden vastasyntynyt ei karjaissut/parkaissut kun maailmaan putkahti?

Kommentit (16)

Tosin joku voi joskus saada, kun valaistus ei aina riitä näyttämään varpaiden hentoa sinerrystä ;) Mutta siis se sinerrys kuuluu asiaan.

Ja meillä, hassua kyllä, alle 2-kiloinen keskonen huusi ja parkui lujaa, mutta yli kilon painavampi kuopus inahti vaan kerran. Molemmat sai tuon 9 pistettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensimmäisen kolttosen hän teki heti synnyttyään, nimittäin pissasi kätilön päälle. :D

Piste lähti ihon väristä.Huooh, tuli hirveä hinku synnyttämään ja saamaan vaavi taas ekaa kertaa rinnoille... Noh, ehkä sitten helmikuussa...

Voi tietty olla sairaalakohtaisia eroja. Kaksi sektiolla syntynyttä saivat meillä 10 pistettä, muut 9 pistettä.Yksi lapsistamme ei parkaissut, kun hänen röörinsä imettiin heti syntymän jälkeen vihreän lapsiveden takia. Sen jälkeen tyttö vähän yskiskeli, mutta ei rääkynyt.

Säikähdin helvetisti, oli nimittäin ihan violetti päästä varpaisiin. Taisipa kaksi pistettä lähteä siitä hyvästä.

Noh, oli suht isokokoinen vauva ja syntyi aika vauhdilla, että kai se oman jälkensä jättää (väri onneksi pian normalisoitui ;))..Lapsi sai vain yhden pisteen syntyessään ja hänet elvytettiin viiden minuutin iässä. Muutama viikko meni teho-osastolla, mutta nyt meillä on 10 pisteen lapsi!

Elvytettiin ja 4 pisteen poika oli 5 minuutin kuluttua 10 pisteen poika. Silloinkin vaan tuhisi jo rinnalla. Nyt hän on terävä-älyinen nuori miehenalku.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat