Vierailija

viikonloppuna ollessaan kalaretkellä miehensä kanssa. Olin maanantaina kauhissani kuinka kehtaa ottaa lapsiamme hoitoon kipeänä ja eikös tänä aamuna alkanut kuopuksemme aivastella ja nyt on lämpöä!!

Kommentit (16)

Vai hommata lapset varahoitoon eripaikkoihin joissa on varmasti sairaita lapsia ja yli täydet ryhmät?Jokainen sairastaa. Hurjat on huolesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vietkö sinä lapset hoitoon, kun he ovat vilustuneita? Siis niiskuttavat mutta kuumetta ei ole?

Menetkö itse töihin, kun ei ole kuumetta?Samat oikeudet kaikille.

Kai tiedät että flunssa ja vilustuminen ovat eri asioita, joista vain ensin mainittu tarttuu.

Eikä kannata puhua monikossa jos tarkoittaa kuitenkin vain yhtä lasta.

pidempi kuin tuo 1 vrk. Joten eiköhän lapsesi ole saanut sen muualta, ehkä samasta paikasta kuin pph:kin alunperin. Ja vilustuminen ei tosiaankaan aiheuta flunssaa.

että flunssat kuuluu syksyyn. Niistä et voi välttyä. Eikä ole tarviskaan. Saapahan lapsi paremman vastustuskyvyn. Ei nyt tollasesta tarvi hernettä nenään vetästä

Niitähän nyt tulee ja menee, eikä niistä kannata huolta kantaa, jos lapsesi muuten on perusterve. Jos flunssilta haluaisi välttyä, pitäisi koko perheen lukittautua neljän seinän sisään, ja se taas ei olisi kovin tervettä muuten...

Miten ikäviä vastauksia tämä viesti sai, eikö ihmisillä ole minkäänlaista sympatiaa ja ymmärrystä? Ehkä olisi hyvä, jos itse joutuisitte olemaan kipeiden lasten kanssa kotona, niin tajuaisitte, että ei siihen vain suhtaudu niin, että "mitä väliä.."! Ei tietenkään saa tahallaan ketään tartuttaa ja on tosi kurjaa, kun flunssan tai minkä vain taudin saa joltakulta.. Siksi pitäisi jättää työt tekemättä, jos on sairas, ettei tartuta muita ihmisiä. Ja lapsilla on vielä usein sellaiset viikkokausien sairauskierteet, että ei se kyllä mikään ihan leikkijuttu ole, jos toisen sairastuttaa.. En ymmärrä ihmisiä. Kyllä mäkin sairastan flunssan joka vuosi, mutta aina se on todella kurjaa ja todellakin koitan ruokavaliolla ja kaikella siltä loppuvuoden välttyä!! Ja vielä jos pitää muita sairaita hoitaa, niin ei sekään mitään kivaa ole. Ei toisen sairauteen tarvitse suhtautua niin, ettei sillä ole mitään väliä, puhukaa netissä ihmisille niin kuin ne olisi teidän läheisiä ihmisiä tai jotain, älkääkä vain katselko muita ihmisiä alaspäin norsunluutorneistanne..Kaikkea lämpöistä, pehmoista ja mukavaa kaikille sairaille, mistä ikinä onkin kyse, se ei ole koskaan kivaa ja silloin tarvitsee muilta vähintään ystävällisyyttä, ettei ole ihan surkea.

iisakilta on taidettu jo munat pois leikata... :D (siitä puhe mistä puute...;)Vakavasti puheenollen, ehkei päivähoitaja lie kuitenkaan "tahallaan" lasta tartuttanut, ja onhan siinä sekin, ettei aina voi noin vaan jäädä työnteosta pois, vaikka olisi sairas. Löytyykö välttämättä sijaista, jos aamulla soitat, että olet vilustunut? Entäs mihin lapset sitten äkkimuutoksen yllättäessä jos....Ja juu, sairaan lapsen hoito on aina "ikävää", voipihan siinä joskus kiukuttaa, etenkin jos ite on vanhempana unenpuutteesta/työn paljoudesta väsynyt....

ei voi olla todellista! jos ihminen on vilustunut ja sen vuoksi nuhainen tms niin ei se kyllä tarttuvaa ole. Vilustumistahan ei aiheuta virus vaan itsensä kylmettäminen. voi luoja!

Enpä usko, että perhepäivähoitaja saisi sairaslomaa pienen vilustumisen vuoksi, koska vilustuminenhan ei tartu, niin kuin tässä on monta kertaa sanottu. Eli, siis, mitä muita vaihtoehtoja oli kuin ottaa lapset hoitoon?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat