Seuraa 

Hei!Meillä on suomalais-ranskalainen perhe, ja mietin että olisi tosi kivaa laittaa meidän 2v johonkin ranskankieliseen kerhoon vaikka kerran viikossa tms nii kuulis muuallakin ranskaa kuin kotona. Onko tällaisesta tai vastaavasta tietoa?

Kommentit (4)

Salut!

Ranskalaisessa kulttuurikeskuksessa - Centre culturelle francaise - on aktiviteetteja ja leikkikerhoja pienille. En tosin tiedä, onko noin pienille, mutta kysyppä sieltä!

Päivikki

Ecole Jules Verne tarjoaa päivähoitoa ja koulutusta aina ylioppislastutkintoon saakka. Ranskankielisessä päiväkodissa ja koulussa noudatetaan ranskalaista opintosuunnitelmaa ja henkilökunta on kaikki ranskalaista. Jos et halua lasta sinne kokopäiväisesti, voisit ainakin tiedustella osa-aikamahdollisuutta. Tosin pienten " koulupäivä" siellä on muutenkin suomalaista päiväkotipäivää lyhyempi. " Koulu" alkaa aamuisin klo 8.45 ja päättyy 15.15. Työssäkäyville vanhemmille on lisäksi mahdollista tuoda lapsi aamuhoitoon klo 8 alkaen ja vastaavasti jättää iltapäivähoitoon korkeintaan klo 17.30 asti. Syyslukukausi alkaa 22.08.Lisätietoja www.ecolejulesverne.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Malminkartanossa on myös ranskankielinen päiväkoti, Les galopins, jossa toimii tällainen lapsiparkkityyppinen systeemi. Lapsen voi siis viedä silloin tällöin ihan tuntiveloituksella. Erona Jules Verneen, että henkilökunta ei ole täysin ranskalaista, ei tosin suomalaistakaan.. Johtaja on muistaakseni ranskalainen, muut työntekijät Belgiasta, Unkarista..http://www.lesgalopinspk.com/index.htm

Kiitos neuvoista. Olinkin kuullut tuosta koulusta muuta kautta, mutta nyt en hae päivähoitopaikkaa, vaan ihan vaan tunnin-parin juttua viikottain tai edes silloin tällöin. Ranskassa asuessamme paikallinen suomalainen kirkko järjesti lapsille suomi-koulua, jotain semmoista essiskelen. Suomalais-ranskalaisia perheitä tuntuu olevan loppujen lopuksi aika vähän liikkeellä!??

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat