Vierailija

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Monivuotinen terapia saattaa ehkä auttaa, mutta ei sekään välttämättä tuo tulosta, koska väkivaltaisuus lienee kiinni osittain myös synnynnäisestä temperamentista. Ja jotkut lapsena saadut henkiset vauriot vaatisi melkein lapseksi tuloa jälleen, jotta ne voisi korjata.

Jos on lasteni isän kaltainen nilkki, joka ei myönnä olevansa väkivaltainen mutta silti kävi toistuvasti minuun kiinni, niin aika heikoilla ollaan.Niin, ja exäni nykyinen emäntä varmaan uskoo, kun mies sanoo että ei ole väkivaltainen. Eihän se otsassa lue. Toivon että mies hakeutuisi joskus hoitoon, ennenkuin kunnostautuu seuraavankin naisensa kurittamisessa.

Oma mieheni retuutti minua vuosia sitten joitakin kertoja aika pahasti, muutamia mustelmia tuli mutta ei suurempia vammoja. Tilanteen mentyä ohi sanoin, että jos vielä käy käsiksi, se on meidän suhteemme loppu. Kerran yritti sen jälkeen, mutta pysyin rauhallisena ja kerroin, että ero tulee jos minuun satut, eikä mies koskenutkaan. Nyt rauhallisia vuosia on takana jo monia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat