Vierailija

Tarvitsisin paikan, jonne voi laittaa kuvia siten, että niistä saa linkin nettisivuille muutoinkin kuin kärpäsenpaskan kokoisina pikkukuvina. Elikkä samaan tapaan kuin on imageshackin classic -muodossa ne isot kuvat <img -alkuisina. Ja toiseksi niitä pitäisi päästä katsomaan myöhemmin, tuhoamaan jne. Olisiko tietoa, missä samanlaista palvelua?

Kommentit (15)

mutta ainako sitten pidät yhtä " heikkona" ? Ostat kalliin kameran ja otat huonolaatuisia kuvia mm. lapsistasi. Hoh, hoh !Editointi taas kuvankäsittelyohjelmilla on työlästä, siihen minä viittasin, kun joku aiempi vastaaja puhu editoinnista !Terv. 10

ilmoitus koemielessä huutikseen, mutta jätä sitten loppuhyväksyminen tekemättä. Laita ennen ><a> -merkkiketjua sitten huutiksen ilmoitusta täyttäessä vielä vaikka width=800 vaakakuviin ja width=600 pystykuviin, muutoin voi tulla jättikokoisia kuvia.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko siellä photobucketissa jossain namiska, josta koon voi säätää? Kävin itse turhaan etsimässä viestisi innoittamana, kunnes tarkistin viestistäsi, että mainitsitkin väärän palvelun eli imageshackin.10Vierailija:

Lainaus:


Käyn heti katsomassa, missä siellä sellainen on.Terv. 10
Resize image kohdasta. Mulla on nyt tuo 640X480 (messages boards). Kuvista tulee ihan mukavan kokoisia eikä mitään " kärpäsen paskan kokoisia" , mutta ei myöskään koko näytön levyisiä kuvia. Aikaisemmin käytin sitä toista kokoa (websites ja emails), mutta niistä kuvista tuli niin helkkarin pieniä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat