Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (186)

kyllä antoi aina sen kuvan että hänen elämänsä on täydellistä ja mies on aivan mahtavan ihana haniböö.

yllätys oli kyllä aikamoinen kun luin heidän eronneen ja sen jälkeenhän miehessäkin oli jo niin paljon vikaa että muille jakaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


mulla on jääny mieleen se joka kirjottelee sipuli nikillä. oli idolsissa eikä oikein onnistunu laulussa, sillä on nuori poikaystävä ja kaksi lasta. sai muistaakseni joku aika sitte keskenmenon. mukava tyyppi, mutta aika ärhäkkä ja helposti suuttuva.
Minusta siellä mukavampaa porukkaa kuin täällä, anteeksi vain. Muutaman vuoden täällä hilluin ja sitten onnekseni eksyin Kaksplussalle ja sinne jäin. Nyt täällä vain ja ainoastaan sen takia että kaksplussalla huoltokatkos ja mua netitttää ;-)terkkui vauvakuumeilijoihin!!!-e-

joka taustoiltaan raukkaparka rikkinäisestä kodista, ei ammattia, pieni lapsi ja nyt epätoivoisesti etsimässä uutta miestä (elättäjäksi)?. No thanks- Itsellä on asiat ' hieman' paremmin. Omahyväisyys kyllä kostautuu. Tuo nicki on usein ollut suorastaan ilkeä ja inhottava vastauksissaan.

Kyllästyin siihen Jumalan pilkkaamiseen, mitä Vispilä ja kumppanit harrasti. Eipä ole mieli tehnyt käydä katsomassa, vieläkö meno on samanlaista. Täällä käyn ehkä kerran kuukaudessa tai harvemmin, vielä ei ole vastaavaa vastaan tullut.

Aika jännä, että just nyt täällä joku muisti mut!?

Sitä paitsi, niistä raamatunluku kappaleista tykkäs aika moni ja sain kiitoksia yv:nä joka päivä, kun eivät palstalla kehdanneet kiitellä. Eli sulla oli nyt vähän pieleen tuo tietosi.

Mutta nyt mä lähden meneen tästä, hyvää yötä kaikille ja Siunattua joulun aikaa!*Liinuska74*

kuinka monta kehua ja kiitosta toi liinuska siitä raamatunlinkittämisestä sai, mutta ainakin haukkujen määrä oli melkoinen. ja palstalta ei voinut poistua kaikessa hiljaisuudessa vaan siitä piti käydä ensin tekemässä kauhea numero.mutta ei kun hyvät joulut vaan liinuskallekin ja parempaa jatkoa täällä vauvalla!

Vierailija:

Lainaus:

Yhden tiedän, antaa kyllä ihan eri kuvan siellä itsestään kuin mitä sen elämä todellisuudessa on.
Ja kestähän mahtaa olla kyse?? Onko se niin vaikee suoraan kirjottaa kenestä puhutaan. Kun nimettömänä kirjotat kuitenki.Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat