Seuraa 

Haussa olisi siis mittatilauskaihtimia koko asuntoon. Meillä on aikalailla erikokoisia ikkunoita, ja mittatilaus varmaan on ainoa vaihtoehto kun halutaan kapeisiin tuuletusikkunoihinkin omat kaihtimensa. 8 ikkunaan pitäisi säleet saada plus 4 tuuletusikkunakaihdinta, joten hintaa saattaa joka tapauksessa tulla. Onko kellään hyvää ja kohtuuhintaista firmaa tiedossaan joka hoitaisi homman asennusta myöten?

Kommentit (4)

Kiitos vinkeistä, tein soittokierroksen ja paras vaihtoehto löytyi heti: Kaihdin-Aalto. Kahdessa paikassa sain puhelimessa kunnon palvelua ja tämä oli niistä edullisempi. Ystävällinen setämies kävi mittaamassa ikkunat ja asentamassa kaihtimet pari viikkoa myöhemmin, asennus oli nopea homma ja koko roska maksoi hiukan yli 340¿.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja en voi muuta kuin kehua kyseistä liikettä. Hinnan edullisuudesta en osaa varmaksi sanoa, sillä kyselin muistaakseni hintoja vain kahdesta-kolmesta paikasta, mutta ainakin oli ehdottomasti keskihintainen, ei siis mitenkään kallis. Lisäksi oli iloinen yllätys, että puhelimessa annettu arvio muuttui mittakäynnillä halvemmaksi, ja se hinta myös piti! Kaiken kaikkiaan olin positiivisesti yllättynyt miten edulliset kaihtimet loppujen lopuksi olivat. Yhteensä 11 kpl, joista 4 kpl kapeita erikoismittaisia ja loput " normaaleja" ikkunoita maksoi 300 eur, ja asennus 70 eur siihen päälle.Liikkeestä tuli mies mittaamaan ensin kaikki ikkunat, ja mittakäynti maksoi 15 eur. Mielestäni on tosi halpa, jos itse mittailee niin tekee äkkiä hinnassa moninkertaisen vahingon jos mittaakin jonkun ikkunan väärin. Lisäksi mittaaja vielä soitti perään ja varmisti jonkun asian kahteenkin kertaan. Kaihtimet tulivat tismalleen luvattuna päivänä, ja asentaja asensi ne (11 kpl) tunnissa!!


tilasin täältä ja ovat tosiaan yllättävän edullisia. Sivuilla on myös laskuri, josta voit laskea kaihdinten hinnan. Kun pyydät tarjouksen saat kuitenkin vähän alennusta. Asennus on muistaakseni 10e kpl ja joku aloitusmaksu. Itekin ne voi asentaa jos intoa riittää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat