Vierailija

Meillä on rakenteilla oikein kaunis perinnetalo, jossa on iso lasikuisti tuulikaappina. Sen seinämateriaali on vähän mysteeri... Ajattelimme laittaa alaosaan valkoisen puolipaneelin melko korkealle nostettuna, mutta mitä yläosaan? Tavallinen tapetti ei kestä siinä käytössä, koska seinälle laitetaan koukkunaulakoita, ja vaatteista aivan varmasti tarttuu likaa seinään, jota sitten pitää pestä ja pyyhkiä. Lasikuitutapetti kestäisi, mutta minusta se on ruma... Vai onko se aina?Vai voisiko sen vain maalata? Mikähän maali siinä kestäisi?

Kommentit (6)

enkä ymmärrä mitä rumaa siinä on. Niitä kun on niiin monenlaisia. Meillä erittäin hieno kudos ja kahden maalikerroksen jälkeen sitä ei näy lainkaan. Seinä on sileä mutta silti elävä. Tykätään kovasti ja helppo maalata tarpeen tullen. En ymmärrä ongelmaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai ainakin nykyinen 4 vuotta vanha perusvalkoinen remonttimaali on aika lailla entinen lukuisten pesujen jälkeen. Meillä on kyllä lapsiakin täällä lipajamassa päivittäin helposti 6-7 ja kuljetaan sisään-ulos jatkuvasti, jolloin kuraa on korkealla seinillä ja pestä pitää paljon.ap

Me ostettiin hyvälaatuista vinyylitapettia ja sitä voi pestäkin. Harkittiin kyllä lasikuitutapettia, mutta AV:n fiksujen mammojen ohjeistuksella emme niitä ottaneet. (Kiitos!)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat