Vierailija

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten joku voi HALUTA olla ton näkönen!? Ihan järkkyjä tyyppejä... Sitten kun on tarpeeks vetäny mömmöjä niin päässä napsahtaa. Eikö se yks amerikkalainen hauiskimppu juuri tappanut perheensä ja ittensäkin?

Yhden tosi narsistisen ja luonnevikaisen mimmin haluaisin mainita täällä nimeltä (pyörinyt myös eräällä täälläkin joskus mainitulla foorumilla), mutta enpä taida viitsiä.

pakkikselta löytää kyllä tosi paljon hyviä treenivinkkejä, ravitsemusjuttuja ja ihmisten kokemuksia esim. vammojen kuntoutuksesta ym. mutta paskafiltteri pitää olla päällä siellä niinkuin täällä av:llakin, ihan kaikkea mitä lukee ei pidä uskoa :)ns. " bodareihinkin" lukeutuu tosi erilaista porukkaa. osalla on se lihasten kasvatus ja ruumiinpalvonta se ykkösjuttu ja toisilla on taas terveydelliset ja hyvinvointiin liittyvät jutut pääasia ja lihasten kasvu toissijaista.

Muutenkin koko punttisali- ja fitnessvouhotus on niin TURHAA. Liikunta ja urheilu on ok, mutta kun siihen yhdistyy oman ruumiin palvonta niin mennään metsään.

Mm. oma mieheni käy siellä joka päivä. Ja mihinkään protskuja tujumpaan tuo äijä ei koske, joskaan eihän tuo mies olekkaan mikään lihaskimppu, vaan vain vähän keskivertoa lihaksikkaampi mies, joka pitää kunnostaan huolta.Kyllä siellä ihan fiksuakin keskutelua on, mm mies sieltä onki esiin häihin liittyviä juttuja, mikä oli mielestäni vähintäänkin sulosta!

Ihan hirveää miten joidenkin elämä voi pyöriä oman ulkonäön ympärillä nin täysin. Järkyin tapaus siellä on sellanen kun Barbie, siis nainen joka on koittanut tehdä itsestään Barbie-nuken näköisen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat