Vierailija

ehdottakaa..

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija:

Lainaus:


Katiskalla voi upottaa järveen kylmäsäilytystä tarviivat tuotteet!
No ei tuo oikein auta jos järvivesi on liki 20-asteista. Kaivo on tehokkaampi.Autoihinkin saa akun viralla toimivia pikkujääkaappeja. Jotain lihaa voinee säilyttää noinkin pari päivää (kannattaa käyttää autoa välillä, ettei akku mene tyhjäksi)Maahan kaivettu ja jollain eristävällä katettu kuoppa on parempi kellarina kuin ei mitään.Makkara säilyy tyhjiöpaketissa paremmin kuin liha. Senkin voi pakastaa ennalta. Ja siihen kylmälaukkuun sitten paljon jäitä/kylmäkalleja mukaan. Pakasta vaikka mehuam jos et turhaa halua mukaan., mahdollisimman vähän tyhjää tilaa. Eristävyyttä voi parantaa sanomalahtivuorauksella. Laukku mökillä varjoon, kuoppaan ja mielellään jotain maata/multaa/lehtiä tms sen sivuille parantamaan eristystä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tehdä ku kotonakin jos on kaasuhella ja grillipaikka. Voit ottaa myös broiskua mukaan, pakasta se vaikka ja laita kylmälaukkuun, pysyy siellä kohmeessa 3pvää ainakin.

Ollaan 3 päivää ja siellä on grillauspaikka, kaasuhella ja puuhella. Uuni ei kai ole toiminnassa. Järvi on lähellä ja sieltä kyllä kalaa saa.

ap.

tacokuoria ja niihin purkissa oleva kastike ja kasvikset, ananas, herkkusienet yms yms.

leivät. hedelmät. kasvikset. keksit. pullat. korput. suolaiset snacksit. murot. myslit. puurot + hillot. pussikeitot. lasten piltit. mehut. valmiit purkkiruoat esim lihapullakastike, hernekeitto...sorry jos tuli samoja, en lukenut ketjua...

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Katiskalla voi upottaa järveen kylmäsäilytystä tarviivat tuotteet!
No ei tuo oikein auta jos järvivesi on liki 20-asteista. Kaivo on tehokkaampi.


Kaveriksi jotain säilykelihaa. Valmiita kastikkeita löytyy. Ja perunoita/makaroonia/riisiä.

Lettuaineksiakin löytyy valmiissa pakkauksissa.

Muroja ja mehukeittoa välipalaksi. Ja korppuja, pipareita, hedelmiä, leipää.

Mehukeittoakin löytyy pienissä pakkauksissa, jotka säilyy lämpimässä. Samoin hyla-maitoa on pienissä tetroissa, jos kahvimaitoa tarvitsette.

niin kyllä monet ruoat säilyy kolme päivää. (Ja kypsennät kunnolla, esim. just broisku.) Osan tuotteista voi pakastaa (maidot, se broileri yms.) niin ne pitää laukun kyllä viileänä.

pakastettuja lihoja mukaan, muistat sit vaan ottaa aamulla haluamasi lihat sulamaan. 3 pvää säilyy hyvin lihat, jos ei oo kylmälaukkua, niin pakkaa ne ne laatikkoon/kassiin ja sanomalehtien sisään, pysyvät kylminä. Kokemusta on!


Ompas hankala kysymys!

Jotain keittoaineksia mihin tarvii vaan lisätä kuuma vesi? Kai teillä on joku tulenteko-mahdollisuus? Nuotio, takka, uuni, hella?Leipää. Kurkkua ja tomaattia. Hedelmiä. marjoja.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat