Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

olemme seurustelleet noin 3 vuotta ja nyt puolen vuoden aikana olen todella kostea yhdynnän aikana .. aikaisemmin ei mitään ongelmia.. tiedän ettei se tunnu enää miehelläni missää.. auttakaa miten saan sen kuivemmaksi..

Kommentit (7)

Ennenkuin vaimo synnytti, oli ihan sama kuinka paljon käytti liukuvoidetta pillussa. Nyt kun synnytys on venyttänyt, jäljellä on ainoastaan kitka, ei juurikaan puristusta. Märkyys ei siis haittaa tiukassa pillussa, mutta väljässä huonontaa heikkoa tuntumaa entisestään MIEHELLÄ. Ja tämä on taivaan tosi. Naisten on tästä turha väitellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Märkä on märkä ja väljä on väljä. Itselläni tuo märkyys myös ongelma. Miestä se ei haittaa koska tiukkuutta löytyy, mutta omaan tuntooni vaikuttaa selvästi. Alapäälihasteni kunto on mitattu siihen tarkoitetulla laitteella vuoden kestäneen kuulajumpan jälkeen ja kunnossa ovat.

Miehen nautinto syntyy puristuksesta, ei kitkasta. Liian märkä ei yksinkertaisesti voi olla. Tätä on käsitelty täällä jo about 1000 kertaa.

miksette naiset usko kun ja jos saatte miehiltä rehellisen vastauksen. Synnyttäneellä naisella ei ole sitä puristusta joka tuntuu että aivot imettäs narikkaan!! totta kai pillu on aina pillu, ja tekee gutaa, mutta vissi ero on tiukassa ja väljässä lihassa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat