Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eikö se riitä, että kaupan kassat, avajaistapahtumat, konsertit ja ajoradat ovat täynnä ohittavia, malttamattomia törppöjä.

Mutta että pitää vielä LIUKUPORTAISSAKIN kaahata ohi. Voe elämän päivää!

Kommentit (22)

kun ei ole aina itsestä kiinni nämä asiat! Junat myöhästelevät, tulee teknisiä vikoja, tapahtuu onnettomuuksia, joku hyppää tahallaan alle, on korjaustöitä jne. Vaikka kuinka varaisi runsaasti aikaa, voi ajoitus aina kusea. Siksi on nämä säännöt, että ohittamaan on päästävä. Ylileveät kuljetukset hissillä, kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minustakin mikään ei ole turhauttavampaa kuin seistä liukuportaissa. Kaupan kassat ja jonot vielä ymmärtää, mutta miksi ihmeessä tapitan paikallani, jos ei ole pakko?

Sehän hidastaa minunkin kassalle pääsyäni. Mutta liukuportaissa ohittaja ei yleensä ole etuilemassa minua millään tavalla.Paheksutko niitäkin, jotka kulkevat kadulla ohitsesi, kun itse olet jäänyt seisomaan? :-O

Se oikealla seisotaan, vasemmalta ohi ei ole pelkkä suomalainen käytäntö, vaan ihan kansainvälinen. Kiva myöhästyä bussista tms. siksi, että joku paksubertta tukkii tien.

Kampin metroasemalla menee ainakin minuutti! Jos tietää, että metro on juuri tulossa, niin mikään ei ärsytä niin paljon kuin väylän tukkiva lapsilauma. Metrosta myöhästyminen saattaa johtaa liityntäbussista myöhästymiseen ja matkaan saattaa mennä puolisen tuntia kauemmin.

(Liuku)portaiden kävely sen sijaan on tehokasta arkiliikuntaa.Tietenkin ymmärrän jos jollain on jalat kipeät tai muusta syystä ei jaksa kävellä, mutta vähintä mitä seisoja voi tehdä on antaa tilaa kävelijöille.Ohitettavan töniminen ei tietenkään ole kohteliasta. " Anteeksi" pitäisi kuulua kaikkien sanavarastoon.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat