Olisko ketään, joka olis menossa tässä lähiaikoina (ennen syyskuun loppua) Mallorcalle, ja tietäisi vaippojen hintoja tai voisi paikan päällä katsastaa? Mietin tässä kannattaako raahata mukana Suomesta vai ovatko kuinka kalliita siellä? Alcudiaan menossa.Tietysti jos joku tässä tämän vuoden puolella on ollut, että hintataso vielä sama, niin kertokaa pliis. Koitin joka paikasta etsiä tietoa, mutta löysin vain sen että purkkiruoka maksaa 2,50 e/ prk. Eli ne kannattaa ainakin raahata Suomesta.

Kommentit (3)

Mekin ollaan menossa Alcudiaan elokuun lopussa ja mietin siis ihan samaa, että kannataako ne vaipat tosiaan raahata kotoo asti. Ruuat ajattelin ottaa täältä.

Olimme kaksi vuotta sitten Mallorcalla ja kalliita olivat, pikkupaketin jouduin loppuvaiheessa ostamaan ja maksoi saman verran kuin jättipaketti Suomessa. Muutenkinhan se on kohteena tosi kallis, siisti ja lapsiystävällinen kyllä oli, mutta kalleuden takia en menisi uudelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oltiin Mallorcalla heinäkuun alussa pari viikkoa, lapset jo melkein3v ja 4v emme ostaneet vaippoja, mielestäni eivät olleet hirveänkalliita ja kaupasta löytyi uomavaippojakin.purkkiruoka tosiaan maksoi 2,50e kun katsoin

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat