Vierailija

Syö rintaa ja pullokin kelpaa. Aattelin käydä vaavin kanssa parilla luennolla. Ruokaa ja vauva nukkumaan vaikka vaunun koppaan ja viereen penkeille. Lähelle ovea istumaan ja ulos jos vauva herää tai pullo suuhun.Onko joku ollut näin? Tuliko julmaa silmää muilta luennolle osallistuneilta?

Kommentit (6)

Lähdet sitten pois vaan jos huuto alkaa, mutta muutenkin siellä porukkaa ramppaa ovissa, joten tuskin se häiritsee. Seminaarityyppiselle luennolle mukaanottamisesta mailaisin etukäteen vaikka opelle (jos tuntuu siis luontevalta) että mites pieni kuunteluoppilas...

Ja useimmiten nukkuikin kiltisti, jos heräsi niin nostin istuvampaan asentoon ja annoin pulloa/jonkun lelun.

Kuopus oli 7kk ikäinen kun vielä kuljin luennolla hänen kanssaan, välillä hieman jokelteli ja läpätti omiaan mutta ei se ketään tuntunut häiritsevän. Sanoinkin aina luennon alussa että kertoa rohkeasti vain jos vauva häiritsee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä yo:lla oli yks mun vuosikurssilainen jolla oli kersa mukana luennoilla. Hävetti sen äidin puolesta kun pojat oli ihan intona kun se imetti. Toisaalta se myös ärsytti kun se mukula alkoi välillä itkeä ja äiti joutui koko ajan ravaamaan käytävässä sen kanssa. Inhottavinta oli se kun kerran istuin tämän äidin takana ja sen vauvalla oli selvästi kakat vaipoissa...luoja sitä hajua!Vauvat pois luennoilta!t. Kirjallisuuden opiskelija Hgin yo:lta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat