Vierailija

Heinäkuut ovat melkein järestään aivan he-le-ve-tin tylsiä!

Mitkään harrastukset ei " toimi" kolmeen kuukauteen, mutta sen lisäksi heinäkuussa häipyvät kaikki naapurit ja tutut mökeilleen ja reissuilleen!

Ei siis mitään tekemistä!Mies yrittäjä ja vietti jopa viikon kesäloman ja loppu aika ollaan oltu lasten kanssa kotona. TYLSÄÄ! Mitään mökkiä tmv ei ole minne mennä ja kaikki tutut todellakin kadonneet kuka minnekin.

Kommentit (9)

Ihan tappotylsää kun ei ole mitään kerhoja tms. mihin mennä lasten kanssa, puistot on tyhjiä ja kaverit lomilla kuka missäkin... Onneksi tämä loppuu pian.

En ole jaksanut käydä missään tai nähdä ketään. Syksyn tullen on pakko palata arkeen eikä se tällä hetkellä tunnu yhtään huonolta ajatukselta.

Helteestäkään en pidä.

Ainoa mikä syksyssä hermostuttaa on töihin paluun lähestyminen monen vuoden kotona olon jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Töihin ei ole hinkua, kun lapsikin joutuu hoitoon. Taitaa kyllä lapsi mennä ihan mielellään, ja osa-aikatyötähän se vaan on.Toisaalta kiva, kun raskaus etenee, vatsa kasvaa ja talvella tulee vauva, äloma ja esikoisenkin saa taas kotiin. Kiva mennä alkusyksystä ultriin katsomaan vauvaa (toiv. ei löydy mitään poikkeavaa).Yleensä olen kyllä kesäihminen henkeen ja vereen, mutta tämän odotuksen vuoksi syksykin tuntuu ihan mukiinmenevältä näin etukäteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat