Vierailija

Asutaan 250 km:n päässä anopista ja apesta, joten luonnollisestikaan emme kauhean usein vieraile toistemme luona. He pyytävät n. 100 kertaa kuussa käymään, mutta ei se yrittäjän ja työssäkäyvän lapsiperheen ohjelmaan kauhean tiuhaan mahdu. Valitettavasti.Nyt olis ollut tilaisuus ensi viikonloppuna käydä heillä, samalla läheisen huvipuiston tarjonta olisi tullut katsastettua lapsen kanssa.Mutta eipä käy. Anoppi ja appi on mökillä sunnuntaihin asti, jossa ovat olleet juhannuksesta lähtien. Anoppi on eläkkeellä, apen työt alkavat maanantaina.Meilläkin alkaa työt, päiväkoti ym.. seuraavana viikonloppuna on tytön synttärit, silloinkaan emme pääse. En ole tosin tarkastanut, kuinka pitkään tuo hupipuisto on edes auki, eipä sinne kovin pitkään syksyllä tarvii mennäkään.Onko taas vittumaista minulta odottaa heidän puolesta pientä joustoa, että olisivat tulleet mökiltä vaikka lauantaiksi kotiin, jotta meidän reissu olisi onnistunut? Anoppi viettää n. 80% ajastaan mökillä, appikin ajaa sinne liki joka viikonloppu.Kommentit (7)

Meillä matkaa anoppilaan ja isovanhempien luo yli 500km. Isovanhemmat+appivanhemmat ovat täysin

kykeneviä vaikka lentokoneella tulemaan, mutta ei käy. Aina se on meidän vastuulla mennä sinne ja nyt kun vauva tulee niin he olettavat että me pakataan pieni mukaan ja lähdetään sinne näytille. Vaikka 2-4 aikuista pystyisi vallan kätevästi tulemaan tänne vuorostaan. Jotenkin ikävää kun ei toimi tuo asia. Oma isäni asuu vajaan 200km:n päässä eikä kykene enää matkustamaan, ymmärrettävästi käydään siellä tai äiti tulee meille joskus. Sentään jotain vastavuoroisuutta sieltä päin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me sovittiin, että käydään esikoislapsi näyttämässä appivanhemmille. He kun eivät pääse tänne meille. Kolme kuukautta aiemmin sovittiin viikonloppu. Sitten kolme päivä aiemmin ilmoittivat, että lähtevätkin kesämökille. No, eivät ole lasta sitten nähneet, eivätkä koupusta. Multa paloi käämit lopullisesti! Olin valmis rytyyttämään 600 kilsaa pienen lapsen kanssa, mutta he eivät jousta mistään. Piste.

Onko mökki kuinka kaukana? Voisitteko ajella sinne yöksi?Minä varmaan lähtisin reissuun, ja toivoisin isovanhempien kuitenkin tulevan kotiin. Toisaalta ymmärrän heitäkin, että jos ette koskaan heidän ehdottamana pääse kyläilemään, niin varmaan hekin ovat hieman loukkaantuneita ja ajattelevat etteivät pompi teidän pillin mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat