Vierailija

Koska voi sanoa, että hösötys menee yli? Meillä on 3 lasta emmekä enää jaksa hössöttää joka asiasta. Lapset (kaksosvauvat) saavat leikkiä vapaasti lattialla ja tutkia paikkoja. Olemme omasta mielestämme katsoneet vaarallisimmat paikat läpi isompien vahinkojen varalta. Mutta ilmeisesti olemme aivan kamalia ja vastuuttomia vanhempia, kun emme joka hetki vahdi lapsiamme ja laukkaa heidän perässään. Anoppi kun on meillä käymässä, niin koko ajan suu käy, että " älä sinne, " nyt se kaatuu" , " siinä on terävä kulma" , " jääkös nyt sormet väliin" , " tuo on liian pieni" , " tuosta jos irtoaa osa ja jää kurkkuun" . Olen aivan kypsä, pitäiskö jo sanoa jotain vai antaa mennä toisesta korvasta ulos??

Kommentit (2)

Ärsyttäväähän tuo on.

Mutta hyvä puoli voisi olla se, että voi luottavaisin mielin päästää lapset joskus mummulaan hoitoon, kun tietää, että niitä ainakin vahditaan kunnolla :)

On joo. Mummu hössöttää jo nyt tulevan vauvan ja minun takia. Kokoajan huolehtimassa ja selittämässä miehelle kuinka pitää olla meidän suhteen. Saapa nähdä mitä sitten kun pieni syntyy ja tapaa mummuaan...sinällään en pidä pahana huolehtimista, mutta rajansa silläkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat