Vierailija

Kommentit (21)

...Paitsi asianosaiset itse. Miksi yleensä ihmiset on niin sairaan kiinnostuneita muiden asioista? Jos kaksi ihmistä rakastaa toisiaan niin mitä se kellekään kuuluu???

Noin munkin kaveri teki aikanaan.Nyt ovat olleet naimisissa 7 vuotta ja on siunaantunut kaksi lasta ja ero edessä. Mies vain pahentunut. Mutta toisen puolesta ei voi valintoja tehdä, vaikka aikanaan itse vannotin, että ansaitsee parempaa.Naista en kuitenkaan luokittelisi tyhmäksi. Vain aikanaan rakkauden sokaisemaksi ja toiveikkaaksi ja samalla huonolla itsetunnolla varustetuksi. Luuli, ettei voi saada parempaa.Mutta onhan elämää eronkin jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Epäilempä että ihmisillä jotka selviävät tuollaisista asioista yhdessä on jopa enemmän sydämen viiisautta kuin tuollaisilla arvostelijoilla ja selän takana paskanjauhajilla. Ehkä ovat ymmärtäneet,mitkä asiat elämässä ovat tärkeitä ja mitkä toisarvoisia.

Ja miksi aina sanotaan,että nainen " ottaa takaisin" ? Kavereillani päätös oli monen kuukauden puhumisen tulosja yhdessä päättivät asiasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat