Vierailija

Joo joo, AINA asiat ei mene niin eikä näin, mutta puhunkin ideaalitilanteesta. Nuoret menee nykyään ihan metsään siinä, että kaikki pitää olla " valmista" ennen lapsia. Silloin kaiken maksamiseksi täytyy olla koko ajan duunissa. Lapset vaan heti siihen ekaan pieneen vuokra-asuntoon ja vaikka opiskelujen lomaan. Lapsia ei kiinnosta ulkoiset puitteet. Vanhempien aika ja rauhallinen, rakastava ympäristö riittää.

Kommentit (5)

Ei kaikki tapaa elämänsä miestä jotain 15-vuotiaana rippileirillä! Jotkut vasta löytävät miehensä paljon myöhemmin. Silloin ei tule niitä lapsiakaan tehtyä 23-vuotiaana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nuorena paiskittiin töitä hullun lailla ja kartutettiin omaisuutta aina suurempaan asuntoon vaihtamalla. Nyt lapset ovat kouluiässä ja asunto velaton.

Ja nykyisillä 20-30 vuoden asuntolainoilla, lasten teko pitäisi aloittaa kai siinä yläasteella? Ja lapsethan kuluttavat siis muulloinkin kuin hoitovapaalla, jos et sitä vielä sattunut tietämään. No, kunhan tuosta kasvat ja saat vähän elämänkokemusta, niin asia kirkastuu sinullekin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat